Εμείς οι Νέοι Ονειρευόμαστε…

ΑΠΟ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Ιουν• 14•20
Εμείς οι Νέοι Ονειρευόμαστε…

Εμείς οι νέοι ονειρευόμαστε… ένα κόσμο ιδανικό για μας, ένα κόσμο όπου κανείς δε θα μας κρίνει με βάση τις ταμπέλες, το χρώμα, τις προτιμήσεις, τις απόψεις και την εμφάνισή μας!

Αλλά με βάση την συμπεριφορά μας και την καλοσύνη μας.

Ένα κόσμο όπου θα είμαστε ελεύθεροι, με την έννοια ότι θα μπορούμε να βγούμε έξω και να φωνάξουμε δυνατά, θα μπορούμε να είμαστε αυτό που είμαστε και να πιστεύουμε όσα πιστεύουμε χωρίς να μας ενδιαφέρει και να μπορεί κανείς να μας το αλλάξει αυτό.

Ένα κόσμο όπου θα υπάρχουν ευκαιρίες για εμάς, δρόμοι για δημιουργία, εργασία, αλληλεγγύη, συνεργασία και πρωτοτυπία, να μπορούμε δηλαδή να χαράξουμε τις τομές μας βάζοντας ένα λιθαράκι στην εξέλιξη αυτής της κοινωνίας, χωρίς να μας ακολουθούν παλιές αντιλήψεις και στερεότυπα.

Ένα κόσμο χωρίς ψέμα, αχαριστία και επιπολαιότητες των «Ανθρώπων» οι οποίες προκαλούν αντιπαλότητες, διαχωρισμούς ακόμα και πολέμους μεταξύ λαών χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Ένα κόσμο χωρίς κακεντρέχεια, ανεπάρκεια επικοινωνίας και πλαστές «Στερήσεις» οι οποίες προκαλούν αντιδράσεις, περιθωριακές συμπεριφορές και χαμούς ατόμων στη προσπάθειά τους να πάνε κόντρα στις προσταγές των άλλων.

Σχολιάστε

Top