Χαιρετισμός από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

κ. Πράντζου-Κανιούρα Κωνσταντία

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή χαιρετίζω το «14 Press», το ηλεκτρονικό περιοδικό του 14ου Γυμνασίου Λάρισας, μια πολύ σημαντική έκδοση που τιμά ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, μια έκφραση δημιουργικής έμπνευσης και πρωτοπορίας, που αναδεικνύει ταυτόχρονα και με τον καλύτερο τρόπο την εφαρμογή καινοτόμων δραστηριοτήτων στο εκπαιδευτικό έργο, αλλά και την αξία της συνεργασίας εκπαιδευτικών – μαθητών της χώρας μας.

Το «14 Press» που γεννήθηκε και πήρε μορφή από μία παρέα εκπαιδευτικών του 14ου Γυμνασίου Λάρισας και έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι στο χωρόχρονο της εκπαίδευσης, εύχομαι να έχει την τύχη και την επιτυχία να επισφραγίσει την επικράτηση μιας νέας κουλτούρας, μιας νέας αντίληψης για τις σύγχρονες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους στην εκπαίδευση.

Συγχαίρω τη συντακτική επιτροπή του «14 Press», τους εμπνευστές  για την πρωτοβουλία της έκδοσης, αλλά και όλους τους συντελεστές για τη δυνατότητα που προσφέρουν στην εκπαιδευτική κοινότητα. Ένα βήμα δικό της για να μπορεί να επικοινωνήσει, να εκφραστεί αλλά και να διεκδικήσει με αγάπη για την παιδεία, με μεράκι και μόχθο – έξω από τα «στενά όρια» – το νέο της παιδαγωγικό ρόλο.

Εύχομαι τέλος τέτοιου είδους δίαυλοι επικοινωνίας, που βοηθούν την εκπαιδευτική κοινότητα να συνειδητοποιήσει για άλλη μια φορά τη νέα διάσταση σε θέματα περιβάλλοντος, οικονομίας πρώτων υλών, δημοκρατίας, να αποτελούν βάση έμπνευσης για την καλύτερη άσκηση του εκπαιδευτικού έργου και την ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Σχολιάστε

Top