Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ

Σκίτσο: Σμυρή Βάσια

Γράφει η Σούκουλη Ανθή(Τμήμα Γ5)

Το παράξενο αγόρι με τα εφηβικά προβλήματα

Σκίτσο: Σμυρή Βάσια

Σκίτσο: Σμυρή Βάσια(Τμήμα Γ5)

Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ». Βρισκόμαστε στην έκτη χρονιά στην σχολή «Χόγκουαρτς.  Έχουν γίνει πολλές αλλαγές από την προηγούμενη χρονιά. Άλλαξαν οι καθηγητές και έγιναν πιο δύσκολα τα μαθήματα. Ο Χάρι ερωτεύτηκε, οι κολλητοί του έχουν τσακωθεί μεταξύ τους, ενώ, ο Ντάμπλντορ τον παίρνει για ιδιαίτερα μαθήματα. Ψάχνοντας να βρεί ένα βιβλίο για ένα μάθημα,  ανακάλυψε  αναπάντεχα το βιβλίο του Ημίαιμου Πρίγκιπα. Με την βοήθεια του θα βελτιωθεί  στα μαθήματα και θα είναι και αυτός που θα βρει τον Βόλντεμορτ.

Πιστεύω πως το βιβλίο αυτό θα μαγέψει όσους το διαβάσουν, γιατί η ιστορία είναι πολύ ωραία και έχει πολλές ανατροπές που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος. Η αγωνία κορυφώνεται και η δράση κόβει την ανάσα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

1 Σχόλιο

  1. Προσεγγίζοντας ένα λογοτεχνικό βιβλίο ωφελείσαι πολλαπλά, καθώς ενεργοποιείς και αναπτύσσεις τη φαντασία σου, εμπλουτίζεις τον λόγο σου, καλλιεργείς τον εσωτερικό σου κόσμο. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ασχολούνται με τη λογοτεχνία!

Υποβολή απάντησης