Συνέντευξη των μαθητών του σχολείου μας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας

f7

f3Συνέντευξη σχετικά με τις πλούσιες δράσεις που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια στο Γυμνάσιο και το Λύκειοf5 Αρμενίου έδωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β” Λυκείου που συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα και στο πρόγραμμα ραδιοφώνου του σχολείου μας.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου που παρουσιάζει κάθε Κυριακή στις 6  το απόγευμα ο εκπαιδευτικός κ. Αργύρης Γιουρούκης και που είναι αφιερωμένη στις πολιτιστικές δράσεις των σχολείων μίλησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β” λυκείου.

Αναφέρθηκαν στην πολυποίκιλη δράση της θεατρικής μας ομάδας και στα έργα που έχουμε ανεβάσει και θυμήθηκαν τις όμορφες στιγμές που ζούνε στις πρόβες αλλά και στην ίδια την παράσταση.

f6Λόγος έγινε επίσης και για το πρόγραμμα ραδιοφώνου που ξεκίνησε πέρυσι με ψυχαγωγικό χαρακτήρα και φέτος εξελίχθηκε σε ενημερωτικό και παρουσίασαν τον τρόπο με το οποίο αυτό διεξάγεται.

Το σχολείο μας ευχαριστεί το Δημοτικό ραδιόφωνο που εκπέμπει στους 93,6 με ένα πρόγραμμα που διακρίνεται για τηνf13 ποιότητα και τις επιλογές του στην υπηρεσία του πολιτισμού και της τέχνης και ιδιαίτερα τον κ. Γιουρούκη που έδωσε βήμα στους μαθητές μας για να ακουστεί η φωνή τους αλλά και για την ευκαιρία που μας δόθηκε για να προβάλουμε στην τοπική κοινωνία της Λάρισας το πραγματικά πολύμορφο έργο που αναπτύσσεται στο σχολείο μας και δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες και να ασχοληθούν με δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν και τους επιτρέπουν να εκφράσουν κλίσεις και ταλέντα τους.

 

f8f9

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης