Το πρόγραμμα Erasmus+ «Atrevete a emprender»

20181011_121649

20181011_121649 20181011_091906 20181011_113442 20181011_113504 20181011_114314 20181011_211716 20181011_214217 20181011_215630 20181011_225700 LOGO EMPRESA ΕΡΓΑΣΤ1 ΕΡΓΑΣΤ2 ΕΡΓΑΣΤ6 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ2 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο διάστημα 2017-2019 το Γυμνάσιο-Λύκειο Α20171206_11061720180309_12485120181009_10565020181009_12002920181009_12055720181009_13035920181009_22063420181012_10391720190401_10080320190401_11340820190403_09344920190403_09483720190403_09544620190403_10054920190403_11021820190403_18234920190521_09331120190521_09482344055668_2153026544951688_2842896586172792832_o44062892_2153027348284941_7214652438521839616_o44129346_2153027478284928_2490114032678207488_o44199711_2153026894951653_4901896743869743104_oAtrevete a emprenderAtrevete European Quality LabelBREADSTICKSDSCN6245FB_IMG_1560978785784FB_IMG_1560978935922GRECIA Alumnos2GRECIA Presentacion del proyectoρμενίου συμμετείχε στο 2ο πρόγραμμα Erasmus+ με εταίρους σχολεία από την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία, την Πολωνία και την Πορτογαλία. Το πρόγραμμα είχε τίτλο “Atrevete a emprender!” και θέμα του ήταν η νεανική επιχειρηματικότητα. Οι μαθητές της ομάδας κάθε σχολείου ίδρυσαν τη δική τους επιχείρηση και βιωματικά γνώρισαν την έννοια του επιχειρείν. Οι μαθητές του σχολείου μας ίδρυσαν την εταιρεία “Tierra de Armenio”, παρήγαγαν, συσκεύασαν και διέθεσαν προϊόντα που είχαν ως βάση τους το σιτάρι, βασικό προϊόν της περιοχής μας. Κορύφωση του προγράμματος ήταν η συμμετοχή όλων των ομάδων στη Διεθνή Έκθεση διάθεσης των προϊόντων των επιχειρήσεων των σχολείων-εταίρων στο Hellin της Ισπανίας, τον Απρίλιο του 2019.