Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γυμνάσιο Αρμενίου

P1010292

Ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων ετών στο σχολείο μας, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου Αρμενίου ετοίμασαν, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στον ζεστά στολισμένο χώρο, μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, για να κλείσουν με ευχάριστο τρόπο το χρόνο που μας αφήνει χρόνους σε λίγες ημέρες!

Μετά τον εκκλησιασμό, η γιορτή ξεκίνησε με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου. Τη χορωδία πλαισίωσαν μουσικά με αρμόνιο η μαθήτρια της Α’ Λυκείου Κερασία Μπακαλοπούλου και κιθάρα η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου Γεωργία Μπακαλοπούλου.

P1010266

Ακολούθως η θεατρική ομάδα του σχολείου παρουσίασε το έργο «Χριστουγεννιάτικη μεταμόρφωση» που έγραψαν οι μαθήτριες Ελευθερία και  Ιωάννα Φιλοκώστα, της Β’ Λυκείου και Γ’ Γυμνασίου αντίστοιχα.

P1010272

 

P1010275

Το έργο, εμπνευσμένο από το παραμύθι του Ντίκενς «Σκρουτζ, μια χριστουγεννιάτικη ιστορία», πραγματεύεται τη μεταμόρφωση μιας σκληρόκαρδης και φιλοχρήματης επιχειρηματία, γνώριμου τύπου της εποχής μας, μετά τη συνειδητοποίηση της λανθασμένης πορείας της ζωής της.

P1010277

Οι ερμηνείες των νεαρών ηθοποιών μας ενθουσίασαν τους θεατές και άφησαν υποσχέσεις για νέες επιτυχίες στο παλκοσένικο!

P1010284

Οι πατροπαράδοτες ευχές για όμορφες γιορτές και ευτυχισμένη νέα χρονιά έκλεισαν τη γιορτή – συνοδευμένες από τα αναγκαία κεράσματα!

P1010297

 

Απολαύστε εδώ τα ταλέντα μας εν δράσει!

Συγχαρητήρια, παιδιά, καλή χρονιά και του χρόνου με υγεία και την ίδια χαρούμενη διάθεση!

 

Η συντακτική επιτροπή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης