Λαθραναγνώστες, 
Γιάννης Γαΐτης,

Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κοινή Γνώμη

Λαθραναγνώστες, Γιάννης Γαΐτης, Οι μαθητές έγιναν μικροί δημοσιογράφοι και πήραν συνεντεύξεις από το οικογενειακό περιβάλλον τους,  διερευνώντας απόψεις, στάσεις και αντιλήψεις,  όσον αφορά τα ανθρώπινα ….

106499738_433236160892951_3873240312299913349_n

«Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ», μελοποίηση του εικομυθιστορήματος «Πρόσφυγες» του O. Colfer & A. Donkin(2017)

Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ (πατήστε να δείτε το video) Μια συνεργασία του σχολ. έτους 2018- 2019 των Α  και Δ τάξης΄με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς Λασκαρίνα Ελευθεριάδου & Ρούλα ….

Slide7

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. από την Έλενα Γ.

Συνέντευξη της δημοσιογράφου Έλενας Γ  από την κ. Χρυσάνθη  1.Τι πιστεύετε για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι εγγενή δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους, ….

Διαφάνεια14

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από τον Νικόλα

Συνέντευξη του δημοσιαγράφου Νικόλα από  τον κ. Δημήτρη Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι δικαιώματα που όσοι γεννήθηκαν άνθρωποι πρέπει να έχουν για ….

Διαφάνεια11

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από τον Μιχάλη

Συνέντευξη του δημοσιογράφου Μιχάλη από τον κύριο Γκικουρία Π. Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα διατηρούν την κοινωνία μας υγιή, είναι ….

Διαφάνεια2

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από τον Θοδωρή

Συνέντευξη του δημοσιογράφου Θοδωρή  από  την κ. Λύντια. Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα;Είναι η παρούσα ατελής έκφραση της προσπάθειας και των αγώνων των ….

Διαφάνεια5

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από τη Βίκυ Κ.

Συνέντευξη της δημοσιογράφου Βίκυς από τον κ. Κωσταντίνο Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι το δικαίωμα στην ελευθερία και η ισότητα ….

Διαφάνεια12

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από τον Σπύρο Τσ.

Συνέντευξη του δημοσιαγράφου Σπύρου Τσ.  από την  κ. Γεωργία 1. Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα;  Όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, θρησκείας πρέπει ….

Διαφάνεια15

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από την Κατερίνα

Συνέντευξη της δημοσιογράφου Κατερίνας από  την κ. Ευαγγελία Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα; Είναι αγαθά, προνόμια και ελευθερίες που όλοι οι άνθρωποι αξίζουν ….