Η Πολιτεία των Ευχών

politeiaeyon

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2013, έως και τις 6 Ιανουαρίου 2014, οι Σερραίοι, αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου – φαν των Χριστουγέννων, έχουν χίλιους λόγους να χαμογελάνε…

Ο λόγος, μια πρωτοβουλία η οποία παίρνει σάρκα και οστά φέτος, με τίτλο ”Πολιτεία των Ευχών”.

Η Πολιτεία των Ευχών, θα φιλοξενηθεί στο πάρκο του Θερινού Θεάτρου Σερρών και εκεί, θα έχουν καθημερινή παρουσία με διάφορες δράσεις, τα ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ και το Εικαστικό Εργαστήρι «ΑΡΤΙΟ» της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., καθώς και πολλοί κοινωνικοί φορείς, αλλά και επιχειρηματίες του Δήμου.

Έτσι οι μικροί Σερραίοι θα μπορούν να στείλουν την ευχή τους στον Άγιο Βασίλη κι’ αυτός με τη σειρά του να τις ικανοποιήσει όλες!

Για την επίτευξη του στόχου αυτού θα δημιουργηθεί Ταμείο Αλληλεγγύης, όπου ο κάθε Σερραίος θα μπορεί να δώσει ότι δύναται. Θα μπορεί επίσης να φέρει το βιβλίο που του περισσεύει ώστε να εμπλουτιστεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σερρών. Ή να φέρει τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σερρών ή και ακόμη μεταχειρισμένα παιχνίδια που θα διανεμηθούν σε μικρά παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν..”

Παράλληλα, στο χώρο που θα είναι διακοσμημένος χριστουγεννιάτικα, θα λειτουργούν, παγοδρόμιο, καρουζέλ, τρενάκι που θα φέρνει τους επισκέπτες στην Πολιτεία, τεράστια φουσκωτά παιχνίδια για τη διασκέδαση όλων των μικρών και μεγάλων επισκεπτών, κλόουν, ξυλοπόδαροι και σόου για τα παιδιά.

Τέλος, θα υπάρχει καθημερινό βραδινό πρόγραμμα με νεανικά μουσικά συγκροτήματα, παραδοσιακά και άλλα χορευτικά σχήματα και διάφορα “χάπενινγκς”, όπως καραγκιόζης και κουκλοθέατρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://www.politeiaeuxon.gr/

 

Σχολιάστε

Top