ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟimageΤο να αποχωριστείς το δημοτικό και τους φίλους σου είναι πολύ δύσκολο, μα όπως λένε η ζωή δεν είναι δίκαιη. Δεν γίνεται να συμβαίνει μόνο αυτό που θέλουμε. Εκτός από την ανάπτυξη  της μόρφωσης,  μαθαίνεις και πως οι απώλειες είναι μέσα στη ζωή. Πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματα σου και να προχωράς.  Αν σε επηρεάσει τόσο  αυτή η απώλεια, τι θα γίνει όταν φύγεις και από το γυμνάσιο.  Εάν το πρόβλημα σου είναι μεγάλο, τότε μπορεί να βοηθήσουν οι ακόλουθες οδηγίες:

1) Να κοιτάς όσο πιο πολύ θετικά μπορείς. Σκέψου πως είναι μια καινούρια ζωή. Μπορεί να υπάρχει ένα παρατσούκλι, το οποίο σε ενοχλούσε και στο γυμνάσιο να έχεις διαφορετικό λόγω καλύτερης συμπεριφοράς.

2) Απόλαυσε το όσο μπορείς. Πρέπει να απολαύσεις κάθε λεπτό. Αν θες να μιλήσεις με έναν φίλο σου, μίλα. Αν θες να πετάς χαρτιά στο μάθημα καν” το. Τώρα που απομένουν μόνο λίγες μέρες, πρέπει να ευχαριστηθείς το δημοτικό.Α! Υπάρχει και το τελευταίο, το νούμερο 3.

3) Αυτή η συμβουλή είναι η πιο δύσκολη. Αν έχεις πολύ καλούς ή κακούς φίλους, κράτα επαφή με αυτούς. Όμως,  αν δεν γίνεται να κρατήσετε άλλο σχέσεις, τότε σφίξε τα δόντια σου και ξεπέρασε το.

 Κωνσταντίνος Πανόπουλος (ΣΤ1)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Top