Τολό: Το Dubai της Ελλάδας

Το Τολό, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το Ναύπλιο, μπορεί να μην είναι γνωστό, αλλά οι παραλίες του προσελκύουν εκατοντάδες τουρίστες και Έλληνες κάθε χρόνο. Μπορεί επίσης να μην έχει κάποιο μνημείο όμως και πάλι είναι ένας κοντινός παραλιακός προορισμός για βουτιές, φαγητό και ξεκούραση.

Þ            Αξιοθέατα

 1.    Η Παραλία 

  1. οιθΗ παραλία του Τολού είναι το κύριο αξιοθέατο και ο κύριος λόγος, για τον οποίο έρχονται εκατοντάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι. Είναι μία μεγάλη παραλία, η οποία είναι ρηχή με άμμο και ότι πρέπει για παιδιά. Η θάλασσα το πρωί και το μεσημέρι είναι πεντακάθαρη και ήρεμη, ενώ το απόγευμα μαζεύει – λίγα – φύκια και αναπτύσσει κύματα περίπου των ενάμισι μέτρων.
  1. 2.    Το Κορωνήσι

γ

Μόνο λίγα μέτρα μακριά από την ακτή της παραλίας βρίσκεται το Κορωνήσι με την πανέμορφη εκκλησίτσα του, η οποία φωτίζει το βράδυ φτιάχνοντας μια ωραία θέα που φαίνεται από όλα τα παράθυρα των εστιατορίων. Το νησί το ίδιο δεν έχει κάτι να κάνεις, αλλά είναι μία πρόκληση για όλους τους δεινούς κολυμβητές.

Þ            Φαγητό και Διασκέδαση

Το Τολό διαθέτει πολλά εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης και μπαρ. Ακόμη, είναι μόνο 25 λεπτά από το Ναύπλιο, το οποίο δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές για φαγητό. Υπάρχουν πολλά και πανέμορφα εστιατόρια, όμως από αυτά ξεχωρίζει «Η τρύπια σαγιονάρα», ένα καταπληκτικό μικρό ταβερνάκι δίπλα από την θάλασσα που φημίζεται για το καλαμαράκι και τους γαύρους του.

ηξηιγ

Þ            Ξενοδοχεία

Το Τολό έχει πολλά ξενοδοχεία αλλά και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία και με τις καλύτερες τιμές είναι:

  1. 1.      Flisvos royal Hotel

Αυτό το ξενοδοχείο των τεσσάρων αστέρων διαθέτει πισίνα και είναι φημισμένο για την εξυπηρετικότητά του προσωπικού του. Είναι απλά για γαλαζοαίματους.

  1. 2.      Hotel Tolo

Αυτό το παραθαλάσσιο και σχετικά φτηνό ξενοδοχείο είναι πανέμορφο με τους γυαλιστερούς, μαρμάρινους τοίχους του και με το πολυτελές εστιατόριό του.

  1. 3.      King Minos Hotel

Το ξενοδοχείο αν και σχετικά μακριά από την παραλία είναι το πιο πολυτελές ξενοδοχείο μετά από το TOLON HOLIDAYS. Διατηρεί όμως χαμηλές τιμές.

– Rex

Mikedakisan
Περί Mikedakisan 11 Άρθρα
Υπάρχω. (nice :P)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης