Κορινθιακό καρναβάλι 2023

Γράφει η Ελευθερία Κόρακα, μαθήτρια του Β2 τμήματος.

Το καρναβάλι της πόλης μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 25/2/2023 και ώρα 3.00 μμ. Την παρουσίαση ανέλαβε ο γνωστός παρουσιαστής, Δημήτρης Μάρκος. Η φαντασμαγορική παρέλαση ξεκίνησε από τον κυκλικό κόμβο ( Γεωργίου Παπανδρέου ) και τελείωσε στην πλατεία «Περιβολάκια».

Στο καρναβάλι συμμετείχαν τα σχολεία και διάφοροι σύλλογοι της πόλης μας. Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου έδωσαν και φέτος δυναμικά το παρόν. Οι κοκκινοσκουφίτσες και τα σκυλάκια του σχολείου μας ήταν καταπληκτικά και κέρδισαν τις εντυπώσεις με τη ζωντάνια και το κέφι τους. Επίσης, το κορινθιακό καρναβάλι απέκτησε και τη βασίλισσά  του. Η Ιωάννα Πολύδωρα, ένα κορίτσι πανέμορφο, γλυκύτατο, μόλις 17 ετών, μαθήτρια Λυκείου , με σωρεία τίτλων ομορφιάς ηγήθηκε  της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης για πρώτη φορά στα Κορινθιακά δρώμενα.

3ο Γυμνάσιο ΚορίνθουΜετά την παρέλαση όλοι περιμένανε με πολλή ανυπομονησία τον Τόνι Σφήνο . Ο γνωστός καλλιτέχνης πραγματικά  έκλεψε την παράσταση, αν και καθυστέρησε να αρχίσει το πρόγραμμά του.Οι DJ ήταν εκπληκτικοί και με τη μουσική  τους διασκέδασαν τον κόσμο. Ο Τόνι Σφήνος έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο με όλους, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές του. Πράγματι,το φετινό καρναβάλι της Κορίνθου ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όσους είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά!

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης