ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

0

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1η ΜΟΥΣΙΟΣ ΣΤΑΤΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗ ΣΤΑΤΟΣ ΣΤΑΤΟΣ 2η ΚΑΨΑΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΛΑΤΖΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ 3η ΖΑΧΑΡΟΥΛΗΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΨΑΛΗ ΜΟΥΛΑΤΖΙΚΟΥ ΠΕΓΚΑΣ 4η ΜΟΥΣΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΖΙΚΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΜΟΥΣΙΟΣ ΚΑΨΑΛΗ 5η ….

Τέλος

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

0

Σε λίγες μέρες πρόκειται να λήξει η φετινή σχολική χρονιά για Γυμνάσια και Λύκεια. Μία χρονιά δύσκολη ειδικά τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας του Covid-19 όπου η καθημερινότητα των μαθητών και καθηγητών ήταν εντελώς ….

19 maioy

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

0

Σήμερα 19 Μαΐου γιορτάζουμε την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων. Η γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού – που από το 1994 αναγνωρίζεται επισήμως από την ελληνική πολιτεία με την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου, ως Ημέρας ….

epistrofh

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

0

Καθώς ο Covid-19 βλέπουμε να περιορίζεται  σταδιακά στη χώρα μας αποφασίστηκε να επιστρέψουμε όλοι μας σιγά-σιγά στην καθημερινότητα. Με τη σταδιακή άρση των μέτρων ξεκινάει η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία μετά από ένα διάλειμμα ….

two eggs

Ένα Διαφορετικό Πάσχα!

0

Ένα πολύ διαφορετικό Πάσχα μας περίμενε όλους φέτος καθώς ο Κορονoϊός έχει κατακλύσει τον τελευταίο καιρό όλο το πλανήτη και κατά συνέπεια και την Ελλάδα. Αρχικά οι Έλληνες αναγκάστηκαν να γιορτάσουν φέτος αυτή τη σημαντική ….

23 Απριλιου

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

0

Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του Δον Κιχώτη Μιγκελ Ντε Θερβαντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σέξπηρ. Έτσι με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, ….

covid -19.

Η επέλαση του COVID-19

0

Από την Τετάρτη 11 Μαρτίου τα σχολεία όλης της χώρας έκλεισαν λόγω μιας ασθένειας που ήρθε πρόσφατα στην χώρα μας του covid-19   και εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα σε όλη την χώρα.  Mέσα στο χρονικό διάστημα ….

αρχείο λήψης

Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.

0

Σχολικός Εκφοβισμός  Σήμερα 6 Μαρτίου γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Ένα φαινόμενο το όποιο είναι πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο ….

karkinos

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

0

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης σχετικά με τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο). ….

αρχείο λήψης (4)

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου

0

Κάθε μέρα είναι μια ημέρα παγκόσμιας γιορτής. Για παράδειγμα στις 14 Φεβρουαρίου όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η ημέρα των ερωτευμένων, αλλά εκτός από τον Άγιο Βαλεντίνο, αυτή η ημέρα είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Γάμου. ….