Βράβευση της θεατρικής παράστασης των «Ευμενίδων».

1

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας την Παρασκευή 9 Μαΐου βραβεύτηκαν τα σχολεία που συμμετείχαν στην Εβδομάδα Θεάτρου που συνδιοργάνωσαν η ΠΔΕ Θεσσαλίας και η ΔΔΕ Λάρισας.

6

3Ανάμεσά τους – βέβαια! – και το Γυμνάσιο-Λύκειο Αρμενίου που ξεχώρισε με την εξαιρετική παράσταση των «Ευμενίδων» του Αισχύλου, καθώς ήταν το μόνο σχολείο που «τόλμησε» να δοκιμαστεί στο δύσκολο είδος της τραγωδίας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Το σχολείο μας αντιπροσώπευσαν οι υπεύθυνοι του πολιτιστικού προγράμματος κ. Δ. Σακελλαρίου και κα Ε. Λαγάρα, οι οποίοι και παρέλαβαν τους σχετικούς επαίνους για την συμμετοχή.

 

Της βράβευσης προηγήθηκε εκ νέου παρουσίαση της υπέροχης παράστασης «Εκκλησιάζουσες» του Μουσικού Σχολείου, που εντυπωσίασε τους παρισταμένους με τα πλούσια κοστούμια και τα σκηνικά.

2

Ακολούθως ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας κ. Μαργαριτόπουλος βράβευσε τους εκπροσώπους των 12 σχολείων του νομού μας με επαίνους που απένειμε η υπεύθυνη Προγραμμάτων της ΔΔΕ Λάρισας κα Οικονομάκη.

Οι οργανωτές της εκδήλωσης συνεχάρησαν τους εκπροσώπους των δραστήριων σχολείων  και ευχήθηκαν νέες επιτυχίες στο μέλλον!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης