100% επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας για το Λύκειο Αρμενίου!

1

Άλλη μια θεαματική επιτυχία στον αγώνα της γνώσης σημείωσε το Λύκειο Αρμενίου! Οι μαθήτριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις για το Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας διέπρεψαν, καθώς πέτυχαν όλες!

Η Γεωργία Αξούγκα, η Λεονόρα Γκιούρρα, η Άννα Δημοπούλου, η Κερασία Μπακαλοπούλου, η Όλγα Μπαλά και η Νεκταρία Τσιγαρδή όλη τη χρονιά προετοιμάστηκαν μεθοδικά και με επιμέλεια από την κυρία Εύα Μουλατζίκου, καθηγήτρια Γαλλικών του σχολείου μας, και στις εξετάσεις του Μαΐου για το πρώτο επίπεδο των γαλλικών (Α1-Α2) σημείωσαν απόλυτη επιτυχία, κάνοντας έτσι υπερήφανη την καθηγήτριά τους.

Τόσο οι μαθήτριές μας όσο και η καθηγήτριά τους αφιέρωσαν πολύ χρόνο στην προσεγμένη προετοιμασία, κάνοντας μαθήματα ακόμη και τα Σαββατοκύριακα και τους αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο για την επιτυχία τους. Οι προσπάθειές τους ανταμείφθηκαν και τώρα, βάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα, ετοιμάζονται να διαπρέψουν και στο επόμενο πτυχίο!

Άλλη μια απόδειξη ότι το δημόσιο σχολείο, όταν υπάρχουν μαθητές με  όρεξη για μάθηση και εκπαιδευτικοί με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, μπορεί να σημειώσει εξαιρετικές επιτυχίες…

Η Αρμέ-news εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια (μικρά και μεγάλα!) και εύχεται ανάλογη επιτυχία στην επόμενη εξέταση!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης