Αστέρια στο φιλέ! Η ομάδα βόλεϊ του Λυκείου στο Σχολικό Πρωτάθλημα

2

Του αθλητικογράφου Εργκύς Πλάκα, Α’Λυκείου

1Στις 3 Φεβρουαρίου η ομάδα πετοσφαίρισης του Λυκείου Αρμένιου έλαβε μέρος στους σχολικούς αγώνες  βόλεϊ  και έπαιξε με το 6ο λύκειο Λάρισας. Επικεφαλής και προπονητής ο Γυμναστής του σχολείου μας κ. Θεόδωρος Σβάρνας και βοηθός του ο κ. Αχιλλέας Καλαθάς. Η ομάδα μας, με κάπτεν τον έμπειρο στο βόλεϊ  Κωνσταντίνο Καψούρη είχε ως βασικούς παίχτες τον πασαδόρο Ερλίντ Άλλα, το καρφί της ομάδας Φώτη Δεληβελή, στο σερβίς τον Χρήστο Χατζόπουλο και ως αλλαγές έπαιξαν παίχτες που έγιναν «τα πάντα όλα»  μέσα στον αγώνα :  Αρμάντ Σουλάι, Χιούσα, Αρσέν, Λεωνίδας Λέκκας, Γιάννης Σταμάτης και Μάριος Στούκας ενώ αναπληρωματικοί της ομάδας ήταν ο Γιάννης Χατζόπουλος και ο Κωνσταντίνος Κάρρος

Στο πρώτο σετ, αρχικά προηγηθήκαμε με μεγάλη διαφορά πόντων αλλά στην συνέχεια σταματήσαμε να προσπαθούμε τόσο όσο πρέπει με αποτέλεσμα να το χάσουμε (το πρώτο σετ)…

4Στο δεύτερο σετ, η ομάδα μας συγκεντρώθηκε περισσότερο στην προσπάθειά της και  μετά από τις συμβουλές του κόουτς5 επέστρεψε ανεβασμένη! Ανεβασμένη τόσο όσο και το σκορ που πέτυχε έτσι ώστε να πάρει το δεύτερο σετ με πανηγυρικό τρόπο!

Τελικώς στο τρίτο και τελευταίο μέρος του παιχνιδιού η ομάδα μας έκανε μια δυναμική έναρξη, στην συνέχεια όμως, εξαιτίας της διαιτησίας αλλά και από κακή τύχη, κόπηκαν τα φτερά των παιχτών και όλα τελείωσαν άσχημα για την αποστολή μας, με τον πίνακα – δυστυχώς… – να δείχνει 2-1 (στα σετ) για το 6ο λύκειο!

Δεν πειράζει όμως. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η εμπειρία και η προσπάθεια – και εκεί η ομάδα μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό της!

 7 610 1198

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης