Το Γυμνάσιο Αρμενίου σε πρόγραμμα Etwinning ανταλλαγής επιστολών με πολωνικό σχολείο

Δ0

1st letterΣτην ηλεκτρονική εποχή μας, όπου mails, sms, mms και λοιπά προϊόντα ψηφιακής δημιουργίας έχουν κυριαρχήσει στηνgreecepoland_flags επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, το σχολείο μας αποφάσισε να διαφοροποιηθεί ελαφρώς και να προκρίνει μια παραδοσιακή μορφή απόκτησης pen-friends, δηλαδή φίλων δι” αλληλογραφίας.

Έτσι, η Α” γυμνασίου συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα etwinning με την αντίστοιχη τάξη του σχολείου του Korsze, στη βορειοανατολική Πολωνία. Οι μαθητές των δύο σχολείων ξεκίνησαν ήδη την ανταλλαγή επιστολών και έστειλαν το πρώτο γράμμα, όπου παρουσιάζονται στους νέους φίλους τους και δίνουν βασικές πληροφορίες για η ζωή και την καθημερινότητά τους.

Προηγήθηκε, τη περίοδο των Χριστουγέννων η ανταλλαγή καρτών με ευχές, ενώ οι επαφές θα συνεχιστούν με την ανταλλαγή νέων επιστολών, καρτών,Poland δώρων κτλ.

Σίγουρα, μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα για τους μικρούς του Γυμνασίου, που εκτός από τη διεύρυνση των κοινωνικών τους επαφών θα εξασκήσουν την αγγλομάθειά τους αλλά και θα καλλιεργήσουν δεξιότητες κοινωνικές και γνωσιακές και θα ασχοληθούν με δράσεις πέρα από τις στενά μαθησιακές που προσφέρει το σχολείο.

DSCN0506-1ΠΟΛΩΝΟΙ

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης