Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο μας

Ε

Με την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γιορτή έκλεισε και φέτος για το σχολείο μας η χρονιά που φεύγει.

8Το πλούσιο πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε κάλαντα από διάφορεςΨ περιοχές της Ελλάδας που ερμήνευσαν οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου υπό τη διεύθυνση του κ. Πέγκα. Ακολούθως, μαθητές της Α’ και Β’ Γυμνασίου τραγούδησαν γαλλικά και αγγλικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την καθοδήγηση της κυρίας  Μουλατζίκου και της κυρίας Δήμου, ενώ μαθήτριες των ίδιων τάξεων εκτέλεσαν πολύ όμορφα ένα εμπνευσμένο χορευτικό νούμερο, που αποκάλυψε κρυμμένα ταλέντα του σχολείου μας.

16

ΕΗ εκδήλωση έκλεισε με το κωμικό θεατρικό έργο «Η σύλληψη του Άι-ΘΒασίλη». Τους ρόλους ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο οι Φώτης Μπαλασίνας, Νίκος Νταλούσιος, Γεωργία Μπακαλοπούλου, Χρύσα Μιχοπούλου, Ιωάννης Κουκουμάνης και Αλίκη Τζίκα, μέλη της νέας θεατρικής ομάδας του σχολείου μας που αντικαθιστά επάξια την απερχόμενη, η οποία αποφοιτά φέτος. Μαζί τους η εκπρόσωπος της παλιάς φρουράς Ιωάννα Φιλοκώστα.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια είχε ο κ. Σακελλαρίου ενώ στην τεχνική υποστήριξη βρέθηκαν, όπως εδώ και χρόνια, ο Εργκύς Πλάκα  στον ήχο, ο Αρμάντ Σουλάι στη φωτογράφιση και ο Λεωνίδας Λέκα στη βιντεοσκόπηση.

DSCN4263Οι νέοι θεράποντες του Διονύσου, της Θάλειας και της Μελπομένης κέρδισανDSCN4264 δυνατό χειροκρότημα  και άφησαν άριστες εντυπώσεις, ενώ έδωσαν και τις καλύτερες υποσχέσεις για μια πορεία εφάμιλλη αυτής που έχουν χαράξει μέχρι τώρα τα προηγούμενα θεατρικά σχήματά μας, τα οποία εντυπωσίασαν κατ’ επανάληψη με τις εμφανίσεις τους!

Η μέρα έκλεισε με το παζάρι των δημιουργιών των μαθητών του Γυμνασίου υπό την επίβλεψη της κυρίας Δήμου.

Ξ

4 5 7