Στηρίζουμε και φέτος «Το Χαμόγελο του παιδιού»

xamogelo

Πλησιάζοντας οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων η σκέψη μας στρέφεται και σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και στερούνται βασικών αγαθών. Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε την Ανθρωπιά, την Αγάπη και την Αλληλεγγύη μας.

Για το λόγο αυτό οι μαθητές και ο σύλλογος διδασκόντων σε συνεργασία με το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας συγκεντρώνουμε και φέτος τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:

  • Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, κακάο, κρέμες αραβοσίτου, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 & 2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμοί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα.
  • Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα.
  • Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.
  • Είδη υγιεινής και οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικά πλυντηρίου, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, χλωρίνη, διαφανής μεμβράνη, λαδόκολλα, γάντια μιας χρήσης.

 

Μπορείτε να τα φέρετε στο σχολείο μέχρι την Πέμπτη 7-12-2023

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης