Ημέρες στο σπίτι

Περιοδικό.ημερολόγιο

 

Τετάρτη 25 Μαρτίου

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

σήμερα ήταν η πρώτη φορά που δεν έκανα παρέλαση εξαιτίας τέτοιου λόγου, που δεν βγήκα έξω να συναντήσω τις φίλες μου. Ήταν λοιπόν η 15η μέρα καραντίνας και τα πράγματα γίνονταν όλο και πιο βαρετά.Έτσι αποφάσισα να μην κάνω κάτι ιδιαίτερο σήμερα.Ξύπνησα, έφαγα πρωινό, είδα μία ταινία κι αργότερα έφαγα και το μεσημεριανό μου.Είδα για λίγο βίντεο στο κινητό μου και μετά διάβασα ένα βιβλίο. Το βράδυ έπαιξα ένα επιτραπέζιο με τον αδερφό μου, έφαγα, είδα τηλεόραση και πήγα για ύπνο.

 

Δευτέρα 6 Απριλίου

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που θα κάναμε μάθημα ζωντανά και ήμουν αρκετά ενθουσιασμένη. Έτσι λοιπόν έκανα το τρίωρο μάθημα και μέχρι το μεσημέρι έκανα κάτι στον υπολογιστή. Έφαγα και μετά διάβασα κάποια μαθήματα.Μόλις τελείωσα, είδα βίντεο στον υπολογιστή και μίλησα με τις φίλες μου.Είδα τηλεόραση και μετά πήγα νωρίς για ύπνο.

 

Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

σήμερα το πρωί ξύπνησα αρκετά περίεργα, γιατί δε θα ψήναμε όλοι μαζί όπως κάθε χρόνο.Έτσι λοιπόν έφαγα το πρωινό μου και βγήκα έξω στην αυλή μαζί με την οικογένειά μου όπου ψήναμε. Παίξαμε λίγο στις αυλές μαζί με τα ξαδέρφια μου και το μεσημέρι, παρόλο που ψήσαμε ο καθένας ξεχωριστά, φάγαμε όλοι μαζί, βέβαια με το ένα τραπέζι αρκετά μακριά από το άλλο. Μόλις τελειώσαμε το φαγητό, φάγαμε το γλυκό και μέχρι το απόγευμα παίξαμε με τα ξαδέρφια μου.Ύστερα πήραμε παγωτό και φάγαμε. Αφού συζητήσαμε, πήγε ο καθένας στο σπίτι του και μετά εγώ πήγα για μπάνιο. Το βράδυ είδα τηλεόραση και μετά πήγα να κοιμηθώ. Η μέρα μου στο τέλος ήταν αρκετά καλή.

 

Κυριακή 26 Απριλίου

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

σήμερα το πρωί έφαγα και είδα τηλεόραση.Το μεσημέρι φάγαμε το νόστιμο παστίτσιο στην αυλή μας. Όταν τελειώσαμε, εγώ πήγα στο δωμάτιο μου και διάβαζα μέχρι το απόγευμα. Μετά αποφασίσαμε να πάμε βόλτα προς τα κάτω. Μόλις τελειώσαμε τη βόλτα, πήγαμε στη γιαγιά, είδα τηλεόραση και πήγα για ύπνο. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που γράφω στο ημερολόγιο της καραντίνας και μακάρι να ήταν όντως η τελευταία μέρα της καραντίνας αλλά δυστυχώς δεν είναι. Γεια σου, ημερολόγιο, θα μου λείψεις!

 

Ναούμα Μέτσιου

Εικόνα:Pixabay/Pexels

 

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Ημέρες στο σπίτι"

Σχολιάστε

Top