Μοντέρνα νεανική μουσική

PLAYMOBIL-5605-sygkrotima-popstars-400-1031155

Η Όνικα Τάνυα Μαράζ  γνωστή ως Νίκι Μινάζ , είναι ράπερ. Έχει γεννηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 1982 στο Τρινιντάντ και ζει στις ΗΠΑ. Η Νίκι εκτός από τραγουδίστρια και ράπερ είναι ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας . Επίσης έχει δικά της αρώματα όπως το Pink Friday, το Minajesty και το Onika και δικό της ποτό με όνομα Myx Fusions.

Το αγαπημένο της χρώμα είναι το ροζ. Τα άλμπουμ της είναι 3 .

1) PINK FRIDAY

2) PINK FRIDAY :  ROMAN REALODED

3) PINKPRINT

 

19768198_minaj.limghandler

 

Οι One Direction είναι Αγγλικό-Ιρλανδικό pop boy band και αποτελείται από τα

μέλη: Νάιαλλ Χόραν, Ζέιν Μάλικ, Λίαμ Πέιν, Χάρι Στάιλς και Λούις Τόμλινσον. Το συγκρότημα έχει πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια  singles και  8 εκατομμύρια δίσκων.  Έχουν στο ενεργητικό τους 4 άλμπουμ και 1 ταινία.

1)Up All Night

2)Take Me Home

3)Midnight Memories

4)Four

 

one-direction

 

 

Η Αριάνα Γκράντε-Μπατέρα, γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1993 στη Φλόριντα  και είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Η Αριάνα πρωταγωνίστησε στη σειρά Victorious. Η  Αριάνα εγκατέλειψε το Λύκειο στο οποίο φοιτούσε αλλά συνέχισε τις σπουδές στο σπίτι. H Αριάνα λατρεύει τους Big Time Rush και τον Jon Bon Jovi.  Έχει στο ενεργητικό της 2 άλμπουμ.

1)Yours Truly

2)My Everything

 

ariana-grande-live

 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ γεννήθηκε 1 Μαρτίου 1994 στον Καναδά. Τραγουδιστής, μουσικός και παραγωγός,  ζει στις ΗΠΑ.Ο Μπίμπερ έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Diamond Award, το πρώτο Milestone Award στην ιστορία των  Billboard Music Awards και πέντε συνεχόμενα Best Male στα Europe Music Awards. Με μια παγκόσμια ομάδα οπαδών, η οποία αποκαλείται «Beliebers» και πάνω από 50 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter. Αγαπημένο χρώμα είναι το μοβ και το μπλε. Έχει στο ενεργητικό του  2 ταινίες και 5 άλμπουμ.

1) My World

2) My World 2.0

3) Under The Mistetoe

4) Believe

5) Journals

αρχείο λήψης (1)

Αλεξία Σακιολλάρι Β3

Δάφνη Ξένου Β3

Σχολιάστε

Top