YOUTUBERS

original

 

YOUTUBERS.

CONNOR FRANTA :
Αστείος, φιλικός και αυθόρμητος. Αυτά είναι τα επίθετα με τα οποία θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τον εικοσιδυάχρονο Connor. Με πάνω από τέσσερα εκατομμύρια subscribers και πάνω από εκατό χιλιάδες θετικά σχόλια σε κάθε του βίντεο, φαίνεται πως αυτό το παιδί δεν περνάει απαρατήρητο. Αντίθετα, με τα αστεία του και τον καλό χαρακτήρα του είναι σίγουρο πως μπορεί να κερδίσει την αγάπη αλλά και τα χαμόγελα όλων μας. Το δημοφιλέστερο βίντεο του με τίτλο «British vs Americans : How we do it» το έχει κάνει με τον Βρετανό youtuber Marcus Butler. Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζουν λεπτομερώς και με κωμικό τρόπο τις διαφορές ανάμεσα στη ζωή των Βρετανών και των Αμερικανών.

LILLY SINGH (SUPERWOMAN) :
Μια από τις πιο αστείες κοπέλες του YouTube. Η εικοσιεξάχρονη Lilly γεννήθηκε στον Καναδά μα έχει ινδική καταγωγή. Στα περισσότερα βίντεο της διακωμωδεί γεγονότα και συμπεριφορές λαμβάνοντας πάντα θετικά σχόλια και πολλή αγάπη από όλους. Η Lilly έχει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια subscribers, ενώ τα βίντεο της συνήθως ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο προβολές. Στο δημοφιλέστερο βίντεο της με τίτλο «How girls get ready » παρουσιάζει κωμικά τον τρόπο με τον οποίο τα κορίτσια προετοιμάζονται για να πάνε σε κάποιο πάρτι.

LYNX :
Αυτός ο νεαρός Έλληνας είναι… καλλιτέχνης στα αστεία! Έχει πάνω από πενήντα πέντε χιλιάδες subscribers ή αλλιώς πατάτες, όπως ο ίδιος αποκαλεί τους fans του και ταυτόχρονα είναι φοιτητής στην σχολή καλών τεχνών. Τα βίντεο του έχουν συνήθως κωμικό χαρακτήρα, ενώ μια φορά την εβδομάδα ανεβάζει στο κανάλι του μια παρουσίαση ενός πίνακα του από τη σχολή. Το δημοφιλέστερο βίντεο του έχει τίτλο «Απίστευτο κόλπο για να γράψεις καλά στις εξετάσεις » και δίνει συμβουλές για τις εξετάσεις με κωμικό όμως τρόπο.

TYLER OAKLEY :
Πες μου το χρώμα των μαλλιών σου να σου πω αν είσαι ο… Tyler! Ο εικοσιπεντάχρονος Tyler έχει πάνω από έξι εκατομμύρια subscribers και πάνω από τριακόσια εξήντα βίντεο στο κανάλι του. Έχει χιούμορ, είναι γλυκός αλλά και ιδιαίτερος, αφού σχεδόν κάθε μήνα αλλάζει το χρώμα των μαλλιών του τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του. Επιπλέον, μέσα στη χρονιά 2014 ο διάσημος νέος κέρδισε δύο Teen Choice Awards, πήρε τον τίτλο του ψυχαγωγού της χρονιάς, γνώρισε τον Barack Obama, έκανε ένα βίντεο με την Michelle Obama και μάζεψε μισό εκατομμύριο δολάρια για τον οργανισμό Πρόληψης Αυτοκτονιών στην Μεγάλη Βρετανία. Στο δημοφιλέστερο βίντεο του με τίτλο «The «Boyfriend» tag» συμμετέχει και ο νεαρός youtuber Troye Sivan, στον οποίο κάνει μια σειρά ερωτήσεων για τη φιλία τους.

THE SUGG FAMILY :
Το καλό τελικά πολλαπλασιάζεται! Έτσι τουλάχιστον μας έχουν αποδείξει η zoella και ο Joe Sugg.. Τα δύο αδέρφια έχουν βρετανική καταγωγή και πάνω από τρία εκατομμύρια subscribers ο καθένας. Στο δημοφιλέστερο βίντεο τους με τίτλο «My sister does my make up», το οποίο βρίσκεται στο κανάλι του Joe, η αδελφή του αποφασίζει να τον βάψει όπως βάφεται και η ίδια. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά ξεκαρδιστικό, κάτι που φαίνεται και από τις έξι εκατομμύρια προβολές που έχει το βίντεο τους.

MIRANDA SINGS :

Έντονα βαμμένα χείλη, μεγάλα ρούχα και stand up comedy.

Αυτά είναι τρία από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της Colleen Ballinger ή αλλιώς Miranda Sings. Η Miranda είναι αμερικανικής καταγωγής και διαθέτει πάνω από 3,5 εκ. subscribers στο κωμικό κανάλι της. Στα βίντεο της τραγουδά, δίνει συμβουλές και προσκαλεί άλλους youtubers με τους οποίους κάνει δοκιμασίες, makeovers και άλλα πολλά που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε από τα γέλια. Στο δημοφιλέστερο βίντεο της με τίτλο «Shake it off-Taylor Swift» κάνει μια παρωδία του τραγουδιού «shake it off» της Taylor Swift.

PEWDIEPIE :

Κωμικός και gamer συγχρόνως! Φυσικά μιλάμε για τον Σουηδό Felix, γνωστό επίσης και ως Pewdiepie. Ο Pewdiepie είναι παγκοσμίως το άτομο με τους περισσότερους subscribers, οι οποίοι φτάνουν τους 35,5 εκ. Το δημοφιλέστερο βίντεο του με τίτλο «A funny Montage » έχει πάνω από 65 εκ. προβολές και περιέχει τις πιο αστείες σκηνές από πολλά βίντεο του μαζί, προσφέροντας μας έτσι ένα ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα που αξίζει να δούμε ξανά και ξανά.

 Γεωργοπούλου Έλενα Γ1

Σχολιάστε

Top