350 γραμμ. κουβερτούρα
1 κρέμα γάλακτος 150ml
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας κονιάκ
Κακάο
Εκτέλεση
Σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε την κουβερτούρα και αποσύρουμε από τη φωτιά. Μόλις λιώσει και κρυώσει λίγο, ρίχνουμε την κρεμά γάλακτος και το ξύσμα πορτοκαλιού. Αφού κρυώσει εντελώς και έρθει σε θερμοκρασία δωμάτιου, ρίχνουμε το κονιάκ.
Αδειάζουμε το μίγμα σε χάρτινα φαρμάκια ειδικά για σοκολατιά και πασπαλίζουμε με κακάο.
Διατηρούνται στο ψυγείο για πολύ καιρό.
Καλή επιτυχία !!!!!!!!!!!!
Πελαγία Ταμπουράκη (Ε2)