Δίκτυο σχολείων – Χαιρετισμός – Γνωριμία από το ειδικό επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΛΥΚΕΙΟΥ (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Γειά σας παιδιά! Η ομάδα της σχολικής μας εφημερίδας και οι καθηγητές μας είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ανοίγουμε τους ορίζοντες μας, και όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να φτιάξουμε την πιο ξεχωριστή εφημερίδα.

Ας συστηθούμε!!!

ενεγυυλ

Το σχολείο μας:

Το  Σχολείο μας ιδρύθηκε το 2011 και λειτούργησε για πρώτη φορά τη σχολική χρονιά 2011-2012. Είναι ένα από τα πρώτα ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ που ιδρύθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εδρεύει στα Λευκάκια, ένα χωριό  7 χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο και στεγάζεται σε ένα κτήριο που πριν ήταν Δημοτικό Σχολείο.  Έχουμε την τύχη το σχολείο μας να βρίσκεται σε μια σχεδόν μαγευτική τοποθεσία, στην άκρη του οικισμού των Λευκακίων, μέσα σε πολλές πορτοκαλιές, μανταρινιές και ροδιές. Έχει θέα σχεδόν σε όλο τον κάμπο της Ασίνης μέχρι τον θαλάσσιο όρμο της Πλάκας Δρεπάνου και Τολού.Το σχολείο μας αποτελείται απο 4 τάξεις του Γυμνασίου και 4 Τάξεις Λυκείου όπως και τους δύο Τομείς που λειτουργούν στο Λύκειο Πληροφορικής και Γεωπονίας.Αριθμοί συνολικά 45 μαθητές εκ των οποίων οι 25 φοιτούν στο Γυμνάσιο και οι 20 στο Λύκειο. 

Είναι ένα διώροφο κτίριο που διαθέτει πέντε αίθουσες διδασκαλίας, ένα εργαστήριο Πληροφορικής,το γραφείο της Δ/ντριας και των καθηγητών, το γραφείο της Κοινωνικής Λειτουργού και το γραφείο της Ψυχολόγου.

Στον προαύλιο χώρο υπάρχουν δύο λυόμενες αίθουσες, ένα γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο βόλεϊ, όπου καθημερινά οι μαθητές αθλούνται στο μάθημα της Γυμναστικής αλλά και στα διαλείμματα.

 Υπάρχει χώρος εκδηλώσεων όπου εκεί γίνονται οι σχολικές μας εορτές. Σημαντικό πλεονέκτημα του Σχολείου μας  είναι τα παρτέρια και ο μεγάλος πίσω κήπος. Εκεί καθημερινά κάνουν την πρακτική τους άσκηση οι μαθητές μας στο μάθημα της Γεωπονίας (μάθημα Ειδικότητας). 

 

Μας αρέσουν πολύ οι εκδρομές, οι δράσεις, οι γιορτές, η επικοινωνία με άλλα σχολεία και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που γινόμαστε μέλη αυτής της ομάδας.

Σας στέλνουμε τον σύνδεσμο του σχολείου μας καθώς και ένα όμορφο βιντεάκι από τις δράσεις μας το σχολικό έτος 2022-2023:

https://blogs.sch.gr/eneegylargol/

https://youtu.be/nkpWJwPESqw

 

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

 

                                                         Η Συντακτική ομάδα  ΤΑ ΕΝ.Ε.ΕΓΥΛ..ΙΑ  του ΕΝΕΕΓΥ-Λ Αργολίδας  

 

 

 

 

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης