Στον μαγικό κόσμο των γιορτών !

Στον μαγικό κόσμο των γιορτών !

Το τεύχος  Δεκεμβρίου  συνάδει απόλυτα με το κλίμα των γιορτινών ημερών. Άλλωστε αυτή  είναι πάντα μια περίοδος που μας καλεί να αφεθούμε στη μαγεία της και εμείς σε αυτό το τεύχος  το κάνουμε. Αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και τους προβληματισμούς  και μπαίνουμε στον μαγικό κόσμο των γιορτών.

Παρουσιάζουμε τις δικές μας ευχές και τις ευχές των συνεργατών μας, τους οποίους  χαιρόμαστε πολύ που τους έχουμε δίπλα μας, συνοδοιπόρους στη δημιουργία. Προτείνουμε τραγούδια, βιβλία, προορισμούς για μακρινά και κοντινά ταξίδια, γιορτινές συνταγές για τα οικογενειακά τραπέζια. Προβάλλουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Τραγουδάμε και μας τραγουδάνε τα κάλαντα. Μιλάμε για το πραγματικό νόημα των γιορτών, αυτό που η γέννηση του Χριστού συμβολίζει για τον κόσμο: την αγάπη, την καλοσύνη, την ελπίδα.

Δημιουργούμε με τις ομάδες των άλλων σχολείων της Ελλάδας το Ημερολόγιο 2024  και σας το προσφέρουμε ως γιορτινό δώρο.  Κάθε μήνας του χρόνου σε αυτό το ημερολόγιο αντιστοιχεί σε ένα Δικαίωμα του Παιδιού, για να μας θυμίζει ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος, αν τα παιδιά μας ζούνε σε έναν ασφαλές και δίκαιο περιβάλλον.

Με λίγα λόγια, το  τεύχος  Δεκεμβρίου είναι γεμάτο με ζεστές ευχές,  με χαρά, με μουσικές, με χρώματα και λάμψη.  Έτσι όπως θα θέλαμε  να είναι και ο πραγματικό κόσμος!   

Καλές γιορτές!  Υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους και όλες!

 

Εικόνα άρθρου: εικόνα τεχνητής νοημοσύνης

 

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης