Η πολική αρκούδα Αϊ Βασίλης

ΑΠΟ: ΤΕΛΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ - Δεκ• 21•20

polar-bear-christmas

     Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο Αϊ Βασίλης και ήθελε να πάει τα δώρα στα παιδιά, άλλα αρρώστησε και δεν μπόρεσε να πάει τα δώρα. Τα παιδιά θα περιμέναν άδικα. Τότε μια καλή νεράιδα σκέφτηκε ότι έπρεπε κάτι να κάνει και να βοηθήσει τον Άγιο Βασίλη. Έριξε, λοιπόν χρυσόσκονη σε μια πολική αρκούδα και άρχισε να περπατάει και να μιλάει. Η νεράιδα ζήτησε από την αρκούδα να βοηθήσει τον Άγιο Βασίλη και να μοιράσει φέτος τα δώρα στα παιδιά.  Η αρκούδα δέχτηκε, ξεκίνησε να βάζει τα δώρα στον σάκο, ανέβηκε στο έλκηθρο και άρχισε να τα μοιράζει.

      Μετά από ώρες της είχαν μείνει μόνο δυο δώρα.  Όταν η πολική αρκούδα ήταν στο έλκηθρο και πήγαινε να μοιράσει και τα τελευταία δώρα, κάτι έγινε ξαφνικά.  Δεν ήξερε να οδηγεί καλά και έπεσε σε ένα ψηλό κτήριο και πήρε φωτιά το κτήριο. Το έλκηθρο χάλασε, δύο τάρανδοι πέθαναν και τα δυο τελευταία δώρα χάθηκαν. Στη συνέχεια, η πολική αρκούδα δανείστηκε μια μηχανή, για να μπορέσει να πάει στα δυο τελευταία παιδιά τα δώρα τους.

Φυσικά, έπρεπε πρώτα η αρκούδα να πάει στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη και να ζητήσει την βοήθεια των ξωτικών. Ζήτησε από τα ξωτικά να φτιάξουν γρήγορα γρήγορα δυο νέα δώρα. Τα ξωτικά βοήθησαν την αρκούδα, έφτιαξαν τα δύο δώρα και ήταν έτοιμα για να τα παραδώσουν. Τότε, ο Αϊ Βασίλης σηκώθηκε από το κρεβάτι του και ευχαρίστησε την αρκούδα και της είπε: « Ευχαριστώ πολύ που βοήθησες! Τώρα είμαι καλά. Θα πάω εγώ τα δύο τελευταία δώρα στα παιδιά. Πήγαινε τώρα κ εσύ να παίξεις με τους φίλους σου» Έτσι έγινε και έζησαν και αυτοί και εμείς καλύτερα!

 Οι μαθητές του ΔΣ Λευκόβρυσης

Σχολιάστε

Top