Επεισόδια στο ματς ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και Άρη Θεσσαλονίκης

Ρεπορτάζ:  Πρόδρομος Ραφαήλ Νατσικόπουλος/ Γ2.

 

Ματς όχι τόσο συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα, αφού η αναμέτρηση του βόλου και του Aρη ξεκίνησε στις 17:15 και έληξε στις 20:10. Το παιχνίδι που διακόπηκε πολύ γρήγορα καθώς οπαδοί του Άρη έκαναν επεισόδια με τους αντιστοίχους του βόλου και τις αστυνομικές δυνάμεις καθώς και μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις!

Σύμφωνα με οπαδούς του Βόλου, 20 άτομα του Άρη χωρίς εισιτήρια προσπάθησαν να εισβάλουν στις κερκίδες, ενώ πριν οι ίδιοι επιτέθηκαν εκτός γηπέδου στα ΜΑΤ και εξανάγκασαν τις δυνάμεις της αστυνομίας να χρησιμοποιήσουν δακρυγόνα! Οι 20 αυτοί έσπασαν μια θύρα και εισέβαλαν στο γήπεδο, από της νότιες κερκίδες, διπλά από τη κερκίδα στην οποία βρίσκονταν  οι ακαδημίες του Βόλου, και έπαιξαν κυριολεκτικά κυνηγητό με την αστυνομία ώστε να ενταχθούν στην υπόλοιπη κερκίδα του Άρη

Μετά από λίγο, αντί να εισβάλουν στη κερκίδα του Άρη, έκαναν ‘’ντου’’ στις θέσεις VIP του βόλου, οπού καθόταν και ο Δήμαρχος του Βόλου. Άρχιζαν να ανταλλάσσουν γροθιές μέχρι που αστυνομία τους χώρισε και μετά οι οπαδοί του Άρη τα έβαλαν με την αστυνομία. Υπήρξαν τραυματίες, ευτυχώς ιατροί της ένωσης ΑΝΑΣΣΑ βοήθησαν τους τραυματίες.

Ο διαιτητής οδήγησε τους παίκτες στα αποδυτήρια, και ο αγώνας διακόπηκε. Παραπάνω από μισή ώρα αργότερα, το ματς συνεχίστηκε κανονικά, με τον Άρη να νικάει με σκορ 1-2.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης