Πως φαντάζομαι τον εαυτό μου σε 10 χρόνια

Κατά τη γνώμη μου ,αυτή αποτελεί μια βασική ερώτηση που πρέπει να κάνει κάθε έφηβος στον εαυτό του.

Κάθε άνθρωπος προορίζεται να κάνει κάποιο επάγγελμα, σύμφωνα με τις κλίσεις , τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά του . Εγώ σε δέκα χρόνια θα ήθελα να τελειώσω την σχόλη αστυφυλάκων, δηλαδή να σπουδάσω για να γίνω αστυνόμος. Μετά τη σχολή θα ήθελα να διοριστώ και να μένω μόνιμα , στην πόλη που αγαπώ, την Θεσσαλονίκη .

Πιο συγκεκριμένα, στην Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να μένω στην περιοχή της Τούμπας, διότι σε αυτή την περιοχή υπάρχει ένα αστυνομικό τμήμα και κυριότερα, γιατί εκεί βρίσκετε το γήπεδο της αγαπημένης μου ομάδας, του ΠΑΟΚ . Εύχομαι να κατοικώ σε μία όμορφη πολυκατοικία, μέσα στην οποία θα ζουν συνομήλικοί μου. Επίσης για αμάξι θα προτιμούσα να έχω ένα υβριδικό toyota yaris cross σε γκρi μεταλλικό χρώμα.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι θα ήμουν πιο ώριμος, θα έπαιρνα τις δικιές μου αποφάσεις, δεν θα με έλεγχαν οι γονείς μου γιατί θα ήμουνα ενήλικας. Θα ήθελα επίσης να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο, για να μάθω του πολιτισμούς και τους τρόπους ζωής τους, και να έχω αρχές, αξίες και τον θεό μαζί μου.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω στο μέλλον να γίνω αστυνομικός όμως ξέρω ότι οι γονείς μου θα είναι πάντα εκεί για να με εμψυχώνουν και να με βοηθούν κάνοντας με να πιστεύω στον εαυτό μου και στις δυνατότητές μου. Ελπίζω να μην πέσω έξω στην επιλογή μου και να καταφέρω να το καταφέρω

 

Αναστάσιος Κωτούλας Α3

Πηγές Parentslandgr: Πως βλέπω την ζωή μου σε 10 χρόνια. (parentsland-gr.blogspot.com) Α” Γυμνασίου – Εκδόσεις Σαββάλας (savalas.gr) Πώς-φαντάζομαι-τον-εαυτό-μου-10-χρόνια-μετά.-ΒΕΡΥΚΑΚΗ.pdf (sch.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης