1

Ξεχωριστές ασχολίες από παιδιά-ταλέντα!

0

Η Νικολέτα Κουκουμάνη παίρνει συνέντευξη από έναν συνομήλικό της Κύπριο που έχει ένα ιδιαίτερο και πολύ ενδιαφέρον χόμπι, τη δημιουργία βίντεο και την ανάρτησή τους στο youtube. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χορός, τένις χαρακτηρίζονται ως τα ….

3

«Η μοναξιά είναι το χειρότερο πράγμα», συνέντευξη με έναν απόμαχο της ζωής.

0

Η τακτική και πολυσχιδής  συνεργάτις της εφημερίδας μας Νικολέτα Κουκουμάνη καταγράφει τις σκέψεις ενός ηλικιωμένου, απόμαχου της ζωής, από τον οποίο πήρε σχετική συνέντευξη. «Σήμερα παιδάκι μου, ζούμε μια χαρά! Έχουμε σχεδόν όλοι τα πάντα ….

μ

Αξιοποιώντας τα τοπικά προϊόντα – Συνέντευξη με την γεωπόνο-επιχειρηματία Κωνσταντίνα Χατζή

0

Στα πλαίσια της πάγιας θέσης μας και της πεποίθησής μας ότι πρέπει το σχολείο μας να είναι ανοιχτό στην κοινωνία και στενά συνδεδεμένο μ” αυτήν, η Αρμέ-news ξεκινά ένα αφιέρωμα στις επιχειρηματικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται ….

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ1

Ανιδιοτελής κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας – Συνέντευξη με τον π. Κων/νο Μπαταγκιώνη

0

Της Γεωργίας Αξούγκα, Α” Λυκείου Ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αρμενίου, Πρωτοπρεσβύτερος π. Κων/νος Μπαταγκιώνης, υπεύθυνος για τη λειτουργία του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία  η Αρμενιώτισσα», που λειτουργεί δίπλα στον ομώνυμο ναό, μιλά στους ….

ΣΚΟΥΦΑΣ

«Η διαχείριση προβλημάτων η μεγαλύτερη πρόκληση για έναν διευθυντή» – Συνέντευξη με το Δ/ντή του σχολείου μας, κ. Σκούφα.

1

Οι συντάκτες της Αρμέ-news Νικολέτα Κουκουμάνη και Αντώνης Κουτσής πήραν συνέντευξη από το διευθυντή του σχολείου μας, τον κ. Ιω. Σκούφα, και αναζήτησαν τις απόψεις του για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και την εικόνα ….

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ1

«Το παιδί χρειάζεται ισορροπημένη οικογένεια» – αποκαλυπτική συνέντευξη με ψυχολόγο

1

   Η συντάκτρια της Αρμέ-news Ευδοκία Τσιουμπέκα επισκέφτηκε πριν από μερικές ημέρες την          ψυχολόγο κυρία Σοφία Ρετσιάνη-Βουτυρίτσα και μίλησαν για την ψυχολογία των παιδιών, τα    προβλήματά τους και την συνεισφορά ….