Υλικά
1 κιλό χοιρινό κρέας λαιμό σε μπουκιές
3 μεγάλα κυδωνιά
20 δαμάσκηνα αποξηραμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
2 κανέλες σε ξυλαράκια
μισή κουταλιά του γλυκού γαρύφαλλο
αλάτι κ πιπέρι
λίγο λάδι
Εκτέλεση
Βάλτε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίστε τα κυδώνια τα βγάζετε από την κατσαρόλα και τα βάζετε σε μια πιατέλα.
Βάζετε το κρέας να τσιγαριστεί καλά, τρίβετε και το κρεμμύδι μέσα, μόλις πάρουν ένα καλό χρώμα σβήνετε με το κρασί, ρίχνετε το γαρύφαλλο τις κανέλες το αλάτι κ το πιπέρι.
Βράζετε για μισή ώρα το φαγητό με λίγο νεράκι.
Στην συνέχεια προσθέστε τον πελτέ και τα δαμάσκηνα βράστε λίγο ακόμα το φαγητό και προσθέστε και τα κυδωνιά βράστε μέχρι να χύλωση η σάλτσα και σερβίρετε.
Η συντακτική ομάδα