Χρωματιστοί άνθρωποι

fwtografies-xrwmata-ouraniou-toksou-19

Γράφει η Κωνσταντινίδη Κατερίνα

Κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται διαφορετικά το κάθε χρώμα. Για κάποιους το κόκκινο συμβολίζει το πάθος, ενώ για άλλους τον κίνδυνο. Τα χρώματα τα έχω συνδυάσει με τους ανθρώπους γύρω μου. 

Κόκκινοι

Οι κόκκινοι άνθρωποι είναι άτομα έντονα, με δυναμικό χαρακτήρα. Το κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα του έρωτα. Οι κόκκινοι άνθρωποι μπορούν να χαρακτηριστούν ως και οι πιο ερωτικοί. Μπορούμε να τους παρομοιάσουμε με τη φωτιά! Έτοιμοι για όλα, χωρίς να διστάζουν και με τεράστια αυτοπεποίθηση. Τους αρέσει να ζουν επικίνδυνα, παίρνοντας ρίσκα και λατρεύουν τις αισθηματικές-δράσης ταινίες. Ίσως κάποιες φορές να το παρακάνουν με τις αποφάσεις τους, αλλά πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να τα καταφέρνουν.

Πορτοκαλί

Οι πορτοκαλί άνθρωποι, είναι οι άνθρωποι με μεράκι, που δε μπορούν να μείνουν στο ίδιο μέρος για 5 λεπτά. Η ενέργεια τους είναι απίστευτη. Όχι όλες τις φορές. Όταν δε νυστάζουν. Μη τους ενοχλήσεις, όταν τρώνε και όταν κοιμούνται. Είναι γκρινιάρηδες, και απαιτητικοί. Όλα αυτά με καλή πρόθεση, βέβαια. Βάζουν πάνω από όλα την οικογένειά τους και τους φίλους τους. Είναι άνθρωποι που, αν κολλήσουν μαζί σου δε θα ξεκολλήσουν ποτέ. Τα αγαπημένα τους μαθήματα είναι τα θεωρητικά. Έχουν πολύ καλή ενέργεια και μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση με ένα μόνο βλέμμα τους. Μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις έναν πορτοκάλι άνθρωπο. Φαίνεται στα μάτια του!

Κίτρινοι

Οι κίτρινοι άνθρωποι είναι οι άνθρωποι της χαράς. Κρύβουν μέσα τους ένα τεράστιο μέρος με ζωντάνια, που μόνο, αν σε αφήσουν οι ίδιοι, μπορείς να δεις αυτόν τον κόσμο. Είναι έξυπνοι, ντροπαλοί και σκέφτονται με τη καρδιά τους. Είναι αυθόρμητοι και τελειομανείς. Πάντα θα τους δεις με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη ό,τι και να περνάνε. Τους αρέσει η μουσική, οι βόλτες μέχρι αργά και τα μουσικά όργανα. Παίζουν τουλάχιστον δύο από αυτά. Και εννοείται κιθάρα. Ίσως να είναι λίγο κουτσομπόληδες. Λίγο… Τους αρέσει η νέα είδηση και τρελαίνονται να διαδίδουν τα κουτσομπολιά. Οι ίδιοι το λένε κοινωνικό ενδιαφέρον.( Οι κίτρινοι άνθρωποι στο κομμάτι του κουτσομπολιού είναι η παπαδιά από το καφέ της χαράς!)

Μπλε

Οι μπλε άνθρωποι είναι οι άνθρωποι της γαλήνης. Η δύναμή τους, να γαληνεύουν τους ανθρώπους με τον δικό τους μοναδικό και ασύγκριτο τρόπο. Ό,τι και να κάνουν, το κάνουν να φαίνεται υπέροχο και αυτό, γιατί ξέρουν να διασκεδάζουν. Αγαπούν το θέατρο, τη μουσική (μόνο να την ακούνε),τον ύπνο, τον χειμώνα, τα πουλόβερ και την παρέα αγαπημένων προσώπων γύρω από το τζάκι. Τους αρέσουν οι ιδιωτικές και ήρεμες στιγμές με πρόσωπα που αγαπούν αλλά και τα κλαμπάκια. Τους αρέσουν τα βιβλία. Όχι τα σχολικά. Γενικά είναι λίγο αναποφάσιστοι αλλά υπέροχοι άνθρωποι! Ζουν με τον τρόμο και φοβούνται μη μείνουν μόνοι τους.

Πράσινοι

Οι πράσινοι άνθρωποι είναι οι άνθρωποι της φύσης. Αγαπούν το περιβάλλον και τα βιβλία. Τους αρέσει ο χρόνος που περνάνε μόνοι τους απολαμβάνοντας την ησυχία. Αγαπούν τα ζώα και έχουν πολλά κατοικίδια στο σπίτι τους. Κατάλληλο μέρος γι” αυτούς ; Δώσε τους γρασίδι, τραπεζομάντηλο και φαγητό και θα κάνουν το δικό τους πικ νικ! Είναι ταλαντούχοι, ερωτευμένοι και λίιιγο εσωστρεφείς. Αλλά και εξωστρεφείς. Έχουν αντίληψη και είναι πανέξυπνοι. Δίνουν τις καλύτερες συμβουλές και αγαπάνε τους ανθρώπους. Πώς γίνεται όμως να επιλέγουν πάντα τις πιο λανθασμένες επιλογές γι” αυτούς; Ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «ενήλικα παιδιά».

Μοβ

Οι μοβ άνθρωποι είναι οι άνθρωποι του μυστηρίου. Πάντα θα νομίζεις ότι τους ξέρεις καλά και πάντα κάτι καινούριο θα σου εμφανίζουν γι” αυτούς. Στην αρχή βγάζουν ένα αρνητικό vibe όμως, όταν τους γνωρίσεις, θα δεις ότι κρύβουν ένα τεράστιο ουράνιο τόξο μέσα τους. Τους αρέσει υπερβολικά ο χρόνος που περνάνε μόνοι τους. Αισθάνονται αυτό το χρόνο σαν free therapy. Χρειάζονται τουλάχιστον 5 λεπτά την ημέρα από το χρόνο τους για να είναι καλά. Είναι over thinkers αγαπούν το φεγγάρι και το αγαπημένο τους ζώο είναι ο λύκος. Ζωγραφίζουν υπέροχα και είναι μέσα σε όλα. Προγράμματα στο σχολείο; Τσεκ. Δραστηριότητες; Τσεκ. Είναι τελειομανείς και νευριάζουν, όταν δε καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους.

 Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ένα μοναδικό ουράνιο τόξο!

Εσύ ποιο χρώμα νομίζεις ότι σου ταιριάζει;

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης