ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΡΕΠΑΣ
Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας “Γαλλική γαστρονομία” και με αφορμή τη γιορτή της κρέπας που γιορτάζεται στη Γαλλία στις 2 Φεβρουαρίου, οι μαθητές των τμημάτων Α1 και Α3 του σχολείου μας, αφιέρωσαν χρόνο να μελετήσουν την ιστορία του εθίμου, να παρασκευάσουν κρέπες και να μοιραστούν τη διαδικασία υλοποίησης τους.
Ένα απολαυστικό δρώμενο βασισμένο στη δημιουργικότητα και στη συνεργατική συμμετοχή κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Η Συντακτική Ομάδα