Αθλητικά Νέα από τον Μάνο Βουλωτά

Νέος μήνας, νέο τεύχος του αθλητικού τομέα της σχολικής εφημερίδας!

Από τον Μάνο Βουλωτά

 

  • Πολλά πράγματα έγιναν στον κόσμο του ποδοσφαίρου με ένα σημαντικό  γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος,  μπαίνουμε στα play-offs και ο ΠΑΟΚ κερδίσει την Μίτιλαντ της Δανίας  ώστε να προκριθεί στον επόμενο γύρο τον οποίο κερδίζει ενάντια στην  Γάνδη!
  • Ταυτόχρονα η Παρί Σεντ Ζερμέν χάνει την ευκαιρία να κερδίσει το  κύπελλο του Champions League καθώς ο Μπενζεμά κατάφερε να ανατρέψει το  σκόρ στο 71ο λεπτό, με την Τότεναμ να χάνει από τον Κριστίανο Ρονάλντο  ο οποίος έβαλε 3 γκολ για να κερδίσει τελικά το ματς 3-2!
  • Επίσης τελείωσαν οι δοκιμές της F1 και η σεζόν θα έχει πολύ ενδιαφέρον  καθώς η Χαας απέλυσε τον Ρώσο οδηγό και ιδιοκτήτη της ομάδας για να  φέρει πίσω τον Κέβιν Μάγκνουσεν ο οποίος ήρθε 1ος στις τελευταίες  δοκιμές με μάλλον το χειρότερο μονοθέσιο.
  • Στον κόσμο του τένις, η Σάκκαρη συνεχίζει να κερδίζει παιχνίδι μετά  από παιχνίδι με τον Τσιτσιπά να μην αποδίδει καλά παίζοντας απέναντι  στον επικίνδυνο Τσένσον Μπρούκσμπι.Σας ευχαριστούμε πολύ που διαβάσατε τα νέα του Μαρτίου!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης