Αποχαιρετώντας το Γυμνάσιο από τον Θοδωρή Στοϊκάν

Σήμερα αποχαιρετάμε το Γυμνάσιο . Φτάνουμε στο  τέλος μιας διαδρομής που είχε μια μεγάλη και δύσκολη  ανηφόρα, την οποία όλοι μαζί ανεβήκαμε.

Είμαι ο Θοδωρής, μαθητής της Γ΄ γυμνασίου, και θα σας ξεναγήσω σε αυτά τα τρία αξέχαστα χρόνια του Γυμνασίου μέσα από τη δική μου ματιά.

11 Σεπτεμβρίου του 2019 ξεκίνησαν όλα. Στο Γυμνάσιο ενσωματώθηκα εύκολα λόγω της κοινωνικότητάς μου. Έκανα φίλους, γνωστούς, νέες γνωριμίες. Ήμουν καλός στα μαθήματα, συνεπής, πρόσεχα στο μάθημα, διάβαζα σπίτι, δεν έκανα κοπάνες.

Όλα είχαν πάρει το δρόμο τους και κοιτούσα μπροστά τις εξετάσεις που δημιουργούσαν σε όλους άγχος και  φόβο. Βέβαια, παράλληλα υπήρχαν οι πλάκες, τα αστεία, τα γέλια με τους συμμαθητές μου μέχρι που…

Μέχρι που εμφανίστηκε ο κορονοϊός για να ανατρέψει τη ζωή μας. Ο ιός μας κλείδωσε  στο σπίτι  αρχικά για λίγο, μετά μεσολάβησε ένα σύντομο διάστημα στο σχολείο μαζί με μια μεγάλη χαρά που αποφύγαμε τις εξετάσεις. Βέβαια δε φανταζόμασταν τι μας περίμενε τη νέα χρονιά.

Όταν ξεκίνησε η Δευτέρα γυμνασίου σχεδόν ταυτόχρονα ξεκίνησε και η καραντίνα. Μείναμε  κλεισμένοι σπίτι, χάσαμε  τους φίλους μας, κάναμε μαθήματα μέσω υπολογιστή. Άλλοι μπορούσαν να τα παρακολουθήσουν, άλλοι όχι. Απαίσια, βαρετή και αχρείαστη περίοδος της ζωής μου, που δεν έμαθα απολύτως τίποτα.

Και φτάνει η τρίτη Γυμνασίου που  ξεκινά  κανονικά.  Όλα κυλάνε  σωστά, υπάρχει αισιοδοξία. Βρίσκουμε τους φίλους μας, κάνουμε πλάκες, γελάμε… Πόσο μας έλειψε Θεέ μου!   Ο καιρός περνάει σαν νερό.  Τα μαθήματα μάς δυσκολεύουν, υπάρχουν κενά αφού  με τη webex  αμφιβάλλω, αν έμαθε κανείς τίποτα. Ωστόσο, προσπαθήσαμε, όσο μπορούσαμε.

Το πιο όμορφο από όλα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας είναι η τριήμερη εκδρομή μας στο Βόλο. Όμορφες εικόνες, χαρά, γέλια! Φυσικά δε θα ξεχάσουμε και τους χορούς μας  που όλοι μαζί περάσαμε όμορφα και ταυτόχρονα μαζέψαμε χρήματα και για την εκδρομή μας.

Ως πρόεδρος του 15 μελούς θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που συνεργαστήκαμε και κάναμε ό τι καλύτερο για το σχολείο. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή του σχολείου μας και τους καθηγητές μας που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησαν σε ό, τι χρειαστήκαμε.  Τέλος, ευχαριστούμε και το Σύλλογο Γονέων για όσα μας πρόσφερε.

Η χρονιά τελείωσε, τελείωσαν και οι εξετάσεις που τις σκεφτόμασταν από την πρώτη Γυμνασίου! Τώρα μας περιμένει το καλοκαίρι και οι διακοπές!

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους σας και καλό καλοκαίρι!!

Θοδωρής  Στοϊκάν Γ5

Πρόεδρος του 15μελούς

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης