It ends with us… από τη Σοφιάδου Μαριάννα

IT ENDS WITH US/COLLEEN HOOVER

της Σοφιάδου Μαριάννας 

       Η Λίλι Μπλουμ, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, ερωτεύεται τον γοητευτικό νευροχειρουργό, Ράιλ Κινκέιντ , ο οποίος φαίνεται να είναι αυτός που έχει ανάγκη η Λίλι.Ο Ράιλ είναι έξυπνος, μορφωμένος, ισχυρογνώμον και ίσως λίγο νάρκισσος και εγωιστής. Παράλληλα, όμως είναι τρυφερός και ευαίσθητος. Δυστυχώς, ο Ράιλ είναι κατά των σχέσεων και παρόλο που η Λίλι γίνεται η εξαίρεση στον κανόνα του, οι υποψίες κατακλύζουν το μυαλό της λόγω της τεράστιας απέχθειάς του για τη δέσμευση. Στη ζωή της Λίλι κάνει την  επανεμφάνισή του, ο Άτλας Κόριγκαν, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο της έρωτα. Μετά την εμφάνιση του Άτλας η σχέση του Ράιλ και της Λίλι έχει αρχίσει να κλονίζεται, και σταδιακά ο Ράιλ έχει αρχίσει να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Η Λίλι πρέπει να συνεχίσει να κολυμπάει…

Στο βιβλίο περιγράφονται οι τοξικές σχέσεις, οι οποίες μπορεί να καταλήξουν σε βίαιες συμπεριφορές. Επίσης, αναφέρεται στις γυναίκες που δεν βρίσκουν την δύναμη να πάρουν την κατάσταση στα χέρια και καταλήγουν υποχείρια των ανδρών, λόγω της αδυναμίας τους να επιλέξουν ανάμεσα στον αγαπημένο τους σύντροφο και τον εαυτό τους. Ακόμη, παρουσιάζει τα παιδιά που μεγαλώνουν σε σπίτια που επικρατούν καταστάσεις ενδοοικογενειακής βίας. Τέλος γίνεται νύξη στους εφηβικούς-πρώτους έρωτες και στην δύναμη που κατέχει μετά από τόσα χρόνια μια τέτοιου είδους σχέση, στο άλλο μας μισό και στην αδελφή ψυχή μας.

Κατά τη γνώμη μου το συγκεκριμένο βιβλίο είναι για όλους τους αναγνώστες σε κάθε γενιά ή φύλλο και φυσικά όχι μόνο για τους λάτρες του ρομαντισμού. Παρουσιάζει με ρεαλιστικό τρόπο τόσο τις δυσκολίες της ζωής όσο και το καθημερινό φαινόμενο της βίαιης συμπεριφοράς, καθώς και τρόπους να το αντιμετωπίσεις. Τέλος ένας ακόμα λόγος που θα σας πρότεινα να διαβάσετε αυτό το βιβλίο είναι στον τρόπο γραφής της συγγραφέως, με τον οποίο ζωντάνεψε τους ήρωες της ιστορίας και τους έκανε να αποκτήσουν ζωντανή μορφή στα μάτια του αναγνώστη.

Τη φιλάω στο μέτωπο και της δίνω μια υπόσχεση. <<Τελειώνει εδώ. Με εσένα και με εμένα. Τελειώνει με εμάς>>.

Χρειάζονται μόνο δεκαπέντε δευτερόλεπτα για να μπορέσεις να διαλύσεις ολόκληρη τη ζωή  κάποιου!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης