Αθλητικά Νέα από τον Ράλλη Δημήτρη

 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 

από τον Δημήτρη Ράλλη

Πέρασε το καλοκαίρι και η νέα αθλητική σεζόν προμηνύεται εντυπωσιακή! Πολλά τα νέα στο χώρο του αθλητισμού.

   ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΗΠΕΔΟ

Το όνειρο για κάθε οπαδό και φίλαθλο της ΑΕΚ  ήταν ένα καινούριο γήπεδο. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έκανε λοιπόν αυτό το βήμα. Οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου άρχισαν  στις 28 Ιουλίου 2017 και ολοκληρώθηκαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2022. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, που φέρει την ονομασία «Αγιά Σοφιά», είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Έχει 32.000 χωρητικότητα και περιέχει 40 σουίτες. Ο πρώτος αγώνας  πραγματοποιήθηκε στις  3 Οκτωβρίου 2022 με την ΑΕΚ να κερδίζει τον Ιωνικό με 4-1

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Ο Ολυμπιακός κάνει την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου φέρνοντας στην Ελλάδα τον Μαρσέλο. Ο Μαρσέλο μέχρι το 2006 παίζει για την Φλουμινέμσε, το 2007 μέχρι το 2021 παίζει για την Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας πέντε τίτλους  Champions League  και έξι Λα Λίγκα. Το 2022 έρχεται στον  Ολυμπιακό με τον οποίο συμφωνεί να φορέσει τα ερυθρόλευκα για έναν χρόνο.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

ΦΕΝΤΕΡΕΡ

    Την απόφαση να κρεμάσει την ρακέτα του σε ηλικία 41 ετών πήρε ο Ελβετός τενίστας, Ρότζερ Φέντερερ, ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών. Ολοκληρώνει μια  λαμπρή καριέρα με 111 τίτλους εκ των οποίων 20 Grand Slam, ασημένιο στο μονό και χρυσό στο διπλό των Ολυμπιακών αγώνων του 2012(Λονδίνο) και πολλά τρόπαια σε ATP Master 1000. Την τελευταία παράσταση της μεγάλης καριέρας του έδωσε ο Ρότζερ Φέντερερ, σε μια γιορτή του τένις στο Laver Cup, στο Λονδίνο.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης