Οι καθημερινές προκλήσεις μιας καριέρας (Συνέντευξη από τον Κύριο Αριστογείτων Κολλέρη)

Ο κύριος Αριστογείτων Κολλέρης εργάζεται σε μια εταιρία που φιλοξενεί ποικίλα έργα (project) από πολλές εταιρίες τηλεπικοινωνιών αλλά και παροχής software. Συγκεκριμένα είναι υπεύθυνος στο τμήμα της Microsoft. Στη συνέντευξή μας απαντά σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τον επαγγελματικό του χώρο και γενικότερα με τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας εργαζόμενος καθημερινά.

Καλησπέρα, θα ήθελα να μας πείτε λίγα λόγια για τον εργασιακό σας χώρο

Ευχαρίστως!

Με τί ασχολείστε στον επαγγελματικό σας χώρο;

Ασχολούμαι με τον τομέα της πληροφορικής. Και πιο συγκεκριμένα με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιριών και με τις τεχνολογίες που χρειάζεται να υιοθετήσουν ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους.

Πως πέτυχατε τους στόχους σας;

Για να πετύχω τους στόχους που έχω βάλει χρειάζεται επιμονή , σκληρή δουλειά , διάβασμα και συνεχής ενημέρωση.

Θεωρείτε πως όλες σας οι επιλογές που έχετε κάνει είναι επιτυχημένες;

Οι επιλογές που έχω κάνει θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό είναι επιτυχημένες. Πάντα υπάρχει ρίσκο όταν παίρνεις αποφάσεις , αλλά με την εμπειρία που αποκτά κανείς μέσα από την επαγγελματική του σταδιοδρομία μαθαίνει να ελαχιστοποιεί το ρίσκο και να οδηγείται τις περισσότερες φορές στο σωστό αποτέλεσμα.

Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι το <<κλειδί>> της επιτυχίας για μια καλύτερη καριέρα ενός ανθρώπου;

Το κλειδί για μια επιτυχημένη καριέρα είναι να βάζεις πάντα υψηλούς στόχους , να προσπαθείς να πετυχαίνεις μικρές και πολλαπλές νίκες , να αποφασίζεις χρησιμοποιώντας τη λογική σου και την καρδιά σου , να μαθαίνεις από τις ήττες και τα λάθη και πάντα να κυνηγάς το όνειρο σου , αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Θεωρείτε πως εκτελείτε τα καθήκοντα της δουλειάς σας ορθά. Αν όχι τι σας δυσκολεύει;

Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό εκτελώ τα καθήκοντα μου σωστά , καθημερινά αποκτώ νέες εμπειρίες που με βοηθούν να παίρνω πιο σωστές αποφάσεις . Αυτό που θεωρώ ότι είναι πρόκληση για την δουλειά μου είναι το να διαχειρίζομαι σε καθημερινή βάση τους ανθρώπους της ομάδας μου , να τους συμβουλεύω και να τους δίνω την ευκαιρία να εξελίσσονται σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!

Χαρά μου!!!

Ηλίας Κολλέρης Α2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης