Γιατί είναι αυτό το αγαπημένο μου βιντεοπαιχνίδι;

Γιατί είναι αυτό το αγαπημένο μου βιντεοπαιχνίδι;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια που μας άρεσαν για πολλούς λόγους όπως την ιστορία του παιχνιδιού ή τα γραφικά του και αλλά. Σήμερα λοιπόν θα σας πούμε γιατί μας αρέσει το αγαπημένο μας βιντεοπαιχνίδι και τι το κάνει τόσο ιδιαίτερο.

NBA 2k

Το αγαπημένο μας παιχνίδι είναι το NBA 2k. Ο λόγος που μας αρέσει αυτό το βιντεοπαιχνίδι είναι πρώτα επειδή είναι ένα πολύ ρεαλιστικό παιχνίδι, αφού χρησιμοποιεί αληθινές ομάδες, αληθινά γήπεδα, αληθινούς παίκτες. Επίσης χρησιμοποιεί αληθινούς προπονητές και μπορεί να σου δώσει μια γενικότερη εικόνα ενός αγώνα NBA. Μπορείς να βαρέσεις τρίποντα, διποντα, βολές, λει-απ και ακόμα να καρφώσεις με τους πιο θεαματικούς τρόπους!  Οι φίλαθλοι, τέλος, μπορούν να πουν συνθήματα και να σηκωθούν και να κάνουν διάφορες κινήσεις. Οι παίκτες άμα παίζουν πολλή ώρα ή κουράζονται σε μια φάση χάνουν ενέργεια με αποτέλεσμα να βγαίνουν έξω για να ξεκουραστούν. Το να χάνεις ενέργεια έχει αποτέλεσμα το να μην μπορείς να βαρέσεις σουτ και να μπούν τόσο εύκολα. Επιπλέον, υπάρχουν και σχολιαστές που περιγράφουν το παιχνίδι και λένε όντως τι γίνεται στο παιχνίδι και σχολιάζουν επίσης τα στατιστικά ενός παίκτη ή της ομάδας. Στο παιχνίδι επίσης υπάρχει η επιλογή να φτιάξεις τον δικό σου φανταστικό παίκτη και να γίνεις μέλος μιας ομάδας και να ανέβεις επίπεδο, να κερδίσεις τρόπαια και φιλάθλους! Εμάς είναι το αγαπημένο μας γιατί έχει και ιστορία όπου ανταγωνίζεσαι έναν άλλο παίκτη! Το παιχνίδι έχει επίσης πολύ καλά γραφικά και μπορεί να αποτυπώσει το πρόσωπο των παικτών πολύ καλά. Τα γήπεδα είναι μεγάλα και ρεαλιστικά. Στα διαλείμματα δείχνουν τις μασκότ και είναι σαν την αληθινή ζωή. Ο παίκτης σουτάρει με μια μπάρα που στο τέλος έχει πράσινο χρώμα που αμα το ακουμπήσεις με τη γραμμή που πηγαίνει πρός τα πάνω, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να βάλεις το σουτ. Στο παιχνίδι ισχύουν όλοι οι κανόνες του μπάσκετ εκτός από βήματα επείδη η ντρίμπλα είναι αυτόματη. Μπορείς επίσης να κάνεις όσες ντρίμπλες θες αν και θα κουραστεί ο παίκτης και δεν θα μπορεί να σουτάρει. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι έχει και κάποια

αρνητικά όπως το γεγονός ότι, δυστυχώς, δεν ασχολούνται πολύ οι δημιουργοί με το παιχνίδι και δεν έχει γίνει κάποια ριζική αλλαγή και είναι στενάχωρο αφού έχει πολλούς συνδρομητές. Αυτό είχε αποτέλεσμα οι παίκτες να μην αγοράζουν τα καινούργια βιντεοπαιχνίδια αλλά να μένουν με τα παλιά. Μάλιστα, το καινούργιο βιντεοπαιχνίδι NBA 2k24 δεν είχε αρκετές πωλήσεις επειδή δεν είχε απολύτως καμία αλλαγή με το προηγούμενο. Όμως το παιχνίδι δίνει την ολόκληρη εμπειρία ενός παίκτη στο NBA και θα το συστήναμε σε όχι μόνο φιλάθλους του μπάσκετ αλλά όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αθλήματα!

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης