Τρουφάκια κορμού

troufakia

ΥΛΙΚΑ :

2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ,

250 γρ βούτυρο,

125 γρ αχνή ζάχαρη,

125 γρ καρύδια,

1 φλ.του ελληνικού καφέ κονιάκ,

4 κ.σ. κακάο,

300 γρ κουβερτούρα λιωμένη,

125 γρ καρύδα,

200 γρ χλιαρό γάλα φρέσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε στο μπολ το βούτυρο μαλακό, την αχνή, το κακάο και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το κονιάκ. Μουσκεύουμε τα μπισκότα ανά δυο στο γάλα και τα σπάμε στο μείγμα. Ρίχνουμε και τα καρύδια. Ανακατεύουμε όλα μαζί καλά.

Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια.

Τα βάζουμε σε ένα σκεύος και στην συνέχεια στην κατάψυξη για 1 ώρα.

Τα βγάζουμε και τα βουτάμε στην κουβερτούρα ένα ένα. Μερικά απλά τα βουτάμε ελαφρώς και στην συνέχεια τα περνάμε από καρύδα ή τρούφα.

Εκτέλεση φωτογραφία και συνταγή από κ.   Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης