Κοπή βασιλόπιτας για το 2019!

DSC02670

DSC02670 DSC02672

Μέσα σ’ ένα κλίμα αισιοδοξίας, δημιουργικότητας και εκπλήρωσης προσδοκιών για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στο Γυμνάσιο Κορινού η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας τόσο για τους μαθητές όσο και για τους καθηγητές. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Ιωάννης Πούτης ευχήθηκε εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή πρόοδο στις σπουδές τους και υλοποίηση των στόχων που έχουν θέσει για το 2019. Στη συνέχεια ακολούθησε κοπή βασιλόπιτας ανά τμήμα, ενώ οι τυχεροί της διαδικασίας επιβραβεύτηκαν με ένα συμβολικό δώρο. Ειδικότερα οι τυχεροί μαθητές/τριες για το 2019 ήταν οι:

Καρατζάς Νικόλαος (Α1), Παρθένη Ζωή (Α2), Αντωνιάδου Μαρία (Β1), Στεφανίδης Χρυσοβαλάντης (Β2), Βογιατζή Παναγιώτα (Γ1) και Σεϊταρίδου Αικατερίνη (Γ2).

DSC02678 DSC02676

Στην πίτα του συλλόγου των εκπαιδευτικών τυχερή αναδείχτηκε η καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Μανουσαρίδου Ελένη, η οποία παρέλαβε το σχετικό δώρο που διέθεσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

 Αξίζει να επισημανθεί ότι τόσο οι βασιλόπιτες όσο και τα συμβολικά δώρα για τους τυχερούς μαθητές ήταν ευγενική προσφορά του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κορινού, το οποίο ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2019.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Κοπή βασιλόπιτας για το 2019!"

Σχολιάστε

Top