Αθλητικά νέα από τον Μάνο Βουλώτα

Νέος μήνας σημαίνει και καινούργια αθλητικά νέα.

Δυστυχώς αυτός ο μήνας είχε ως θλιβερό νέο τη δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη  κοντά στο γήπεδο της Χαριλάου. Όλοι οι οπαδοί του ελληνικού ποδοσφαίρου άφησαν τις οπαδικές διαφορές στην άκρη  και έστειλαν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένειά του.
Συνεχίζουμε στον χώρο του ποδοσφαίρου όπου έχει αρχίσει το ελληνικό  κύπελλο και αυτόν τον μήνα είδαμε τον πρώην Ιταλό άσσο Τζιοβίνκο να  υπογράφει με την ομάδα της Σαμπντόρια και τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ  να υπογράφει με την Μπαρτσελόνα.
Με το Ρολάν Γκαρός να ξεκινά τον Μάιο πάρα πολλοί και πολλές παίζουν στις διάφορες με στόχο την πρόκριση στο σπουδαίο αυτό τουρνουά.
Στον κόσμο της Φόρμουλα 1 ξεκινούν οι αποκαλύψεις των νέων μονοθεσίων για τη νέα σεζόν με την Haas GP να κάνει «ποδαρικό» κρατώντας το  περσινό σχέδιο όπως έκανε και η Red Bull με το RB18.Όλες οι ομάδες σχεδιάζουν να αποκαλύψουν τα νέα μονοθέσια τους μέχρι  τις αρχές του επόμενου μήνα και όταν γίνουν όλες οι αποκαλύψεις,  θα αρχίσει η νέα σεζόν του αθλήματος με πρώτο προορισμό το Μπαχρέιν.

Μάνος Βουλώτας Γ1

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης