Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023!

Το νέο έτος είναι γεγονός. Το 2023  είναι η νέα χρονιά που όλοι ελπίζουμε ότι θα φέρει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή είναι η πίστη και η προσδοκία των ανθρώπων κάθε φορά που αλλάζει  ο χρόνος. Οι ευχές που συνοδεύουν αυτή την αλλαγή είναι γνωστές: υγεία, χαρά, ευτυχία (καλή τύχη). Κάποιος θα τις χαρακτήριζε τετριμμένες, ωστόσο αποτελούν τη βασική προϋπόθεση για  μια καλή ζωή.

Σε αυτές τις ουσιαστικές ευχές  θα προσθέσουμε και ακόμη μία: η νέα χρονιά να είναι δημιουργική!Η δημιουργία αποτελεί μια ανεκτίμητη αξία. Είναι αυτή που δίνει νόημα και χρώμα στη  ζωή. Αυτή που βοηθά στην εξέλιξη του ανθρώπου αλλά και της κοινωνίας.  Απέναντι στην παθητικότητα, στην αδράνεια, στη στασιμότητα – γνωρίσματα της σύγχρονης εποχής- ας αντιπαραθέσουμε την ενεργητικότητα, τη δράση, την εξέλιξη. Μέσα από τη σκέψη, τη φαντασία, την έμπνευσή μας, ας δημιουργήσουμε τον κόσμο που εμείς επιθυμούμε!

2 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια για την υπέροχη προσπάθεια σας, για τα πολλά και ενδιαφέροντα θέματα τα οποία πραγματεύεστε! Θα θελαμε να συγχαρούμε ιδιαιτέρως την κα Ζωή Τακαβάκογλου, την κα Ευαγγελία Χατζηαγοράκη και την Αικατερίνη Καραμέλιου και όλη την συντακτική ομάδα για την επιμέλεια αυτής της εξαιρετικής δουλειάς!Ειναι πραγματικά μια εφημερίδα που εμπνέει!
    Η συντακτική ομάδα του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης

Υποβολή απάντησης