Ονειροφύλακες

       Γιατί ονειρευόμαστε; Πώς γεννιούνται τα όνειρα; Πώς έρχονται σε εμάς; Ποιος τα φέρνει; Τα φυλάει κανείς; Αν θέλετε να πάρετε απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα, μπορείτε να ταξιδέψετε σε έναν φανταστικό κόσμο….. Τον κόσμο των Ονειροφυλάκων!

     Οι «Ονειροφύλακες», είναι ένα βραβευμένο μυθιστόρημα της Αγγελικής Δαρλάση, το οποίο έχει ως κύριο θέμα μια φανταστική κοινωνία, η οποία διαφέρει αρκετά από τη δική μας. Την κοινωνία των Ονειροφυλάκων. Οι Ονειροφύλακες είναι άνθρωποι με μεγάλα, δυνατά φτερά που έχουν την ευθύνη να μεταφέρουν τα όνειρα στον κόσμο των ανθρώπων. Οι ίδιοι όμως, δεν μπορούν να ονειρευτούν. Στον κόσμο των Ονειροφυλάκων γεννιέται και η Έρση, η οποία όμως δεν έχει δυνατά και γερά φτερά, όπως οι υπόλοιποι όμοιοί της. Αυτή η αναπηρία της ωστόσο, της επιφέρει πολλά προβλήματα. Όταν βγαίνει για πρώτη φορά στον έξω κόσμο, βρίσκεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες της ζωής καθώς και τις κατακρίσεις των γύρω της. Θα καταφέρει να εκτελέσει την αποστολή της ή κάποιος άνθρωπος θα  μείνει χωρίς όνειρα;

     Μέσα από τον κόσμο των Ονειροφυλάκων έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε μαγικούς κόσμους και να γνωρίσουμε καινούργια, φανταστικά πλάσματα. Έχοντας συντρόφους μας τους Ονειροφύλακες, μπορούμε να δούμε τη ζωή από μία άλλη οπτική γωνία.

Συγγραφέας: Αγγελική Δαρλάση

Ηλικία: 9+

 

Ιουλία Σοκολάκη Α4

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης