ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣMΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της ομορφιάς του δέρματος.
Είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση του σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων που δίνουν στο πρόσωπό μας μια θαμπή και κουρασμένη όψη.
Επίσης βοηθάει στην καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ, ενώ επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα στις επιδερμικές στιβάδες, για να εξασφαλίσει την απαραίτητη αντιγήρανση αλλά και ενυδάτωση.                                                                                                            Ο καθαρισμός προσώπου επιπλέον απευθύνεται εξίσου σε άνδρες και σε γυναίκες γιατί η έκκριση σμήγματος και οι εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την υγιή εικόνα του δέρματος , αφορούν και στα δύο φύλα.                                                                                                Πολύ σημαντικό είναι να εμπιστευθούμε το πρόσωπό μας σε κάποιον ειδικό. Επίσης να επιλέξουμε ένα χώρο όπου τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και γίνεται η απαραίτητη αποστείρωση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται.
Έτσι μια ομάδα έμπειρων αισθητικών και ιατρών Δερματολόγων, εφαρμόζει με υπευθυνότητα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποτελεσματικής εφαρμογής καθαρισμού του δέρματος.

 

 

ΦΩΤΗΣ ΣΤΕΡΡΟΣ Β’3


 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης