«Μαθητική πένα»

Επαινος - ΟΛΛΑ - Μαθητική πένα_page-0001

Γράφουν οι Σουτζούκη Αρετή και Τσιάρα Θεοφανία,

Η πορεία του περιοδικού μας  διαγράφει ήδη την τρίτη σχολική χρονιά, καθώς ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Με την ομάδα της πρώτης χρονιάς απέκτησε «όνομα»,  διαδικτυακή υπόσταση και γρήγορα οργανώθηκε ως προς τη δομή του. Συνεντεύξεις σημαντικές, όπως του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμου, άρθρα των συμμαθητών μας, συμμετοχή  στον πανελλήνιο δημοσιογραφικό  διαγωνισμό «ΟΛΛΑ» Ορίζοντες και απόκτηση τιμητικού επαίνου είναι μερικές από τις ξεχωριστές στιγμές του πρώτου χρόνου.

Τη δεύτερη χρονιά παρά τα προβλήματα που η πανδημία του κορονοϊού προκάλεσε και την αναγκαστική απομάκρυνση από τις σχολικές αίθουσες, το ενδιαφέρον της ανανεωμένης δημοσιογραφικής μας ομάδας συνεχίστηκε αμείωτο. Ειδικότερα τα κείμενά μας αφορούσαν ποικίλους προβληματισμούς και θέματα της επικαιρότητας. Την περσινή σχολική χρονιά 2020- 2021 αποφασίσαμε μάλιστα να εκδώσουμε ένα τεύχος έντυπο, αφιερωμένο   στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Τέλος με μεγάλη χαρά και όρεξη συνεχίζουμε και φέτος την πορεία μας. Το πρώτο τεύχος Ιανουαρίου 2022 της  «Μαθητικής πένας» ήδη ολοκληρώθηκε με  θέμα την καταδίκη της βίας. Το δεύτερο είναι σε εξέλιξη…

Επαινος - ΟΛΛΑ - Μαθητική πένα_page-0001

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης