Παράξενα επαγγέλματα

Εδώ συλλέξαμε κάποια παράξενα επαγγέλματα. Ευχόμαστε να το βρείτε ενδιαφέρον και διασκεδαστικό!

Δοκιμαστής σκυλοτροφής

Η δοκιμή σκυλοτροφής δεν είναι για σιχασιάρηδες, γιατί ο καλύτερος τρόπος, να τη δοκιμάσεις -ισχυρίζεται η Patricia Patterson- είναι να τη γευτείς. Στο κάμπους του Πανεπιστημίου του Κάνσας η ίδια αναλύει δείγματα σκυλοτροφής ως προς τη γεύση φυσικά, αλλά και για την υφή της. Τυπικά, οι ιδιοκτήτες σκύλων δεν θέλουν σκυλοτροφές που γεμίζουν το χώρο ψίχουλα. Η Patricia πραγματοποιεί δοκιμές στις οποίες συγκρίνει τη σκληρή υφή ενός σκυλομπισκότου σε σχήμα μπριζόλας με επτά διαφορετικές τροφές για ανθρώπους, όπως κρεμώδες τυρί, σκληρό τυρί, ελιές, καραμέλες, ασπράδι αυγού, ξηρούς καρπούς και λουκάνικα Φρανκφούρτης.

Ελεγκτής τσιπς

Μια πατάτα, δύο πατάτες, τρεις, τέσσερις… μα τι μπορεί να ψάχνει ένας «επιθεωρητής» τσιπς; Σύμφωνα με τη Cindy Pina στο εργοστάσιο πατάτας Cape Cod αυτό που ψάχνει είναι παραψημένα πατατάκια, αλλά το πιο σημαντικό, είναι να ελέγχει αν τα πατατάκια είναι κολλημένα μεταξύ τους.Κάτι τέτοιο όπως λέει μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη τη σακούλα. Η Cindy κάνει αυτή τη δουλειά 12 χρόνια και παραδέχεται ότι τρώει πολύ λιγότερα πατατάκια τώρα σε σχέση με τότε που ξεκίνησε να δουλεύει.

Ξεσκονιστής δεινοσαύρων

Για πάνω από 30 χρόνια ο Frank Braisted ξεσκονίζει κόκκαλα 145 εκατομμυρίων ετών. Είναι ό μοναδικός που ξεσκονίζει τους δεινοσαύρους στο Μουσειο Σμιθσόνιαν της Ουάσινγκτον.Πέντε ημέρες την εβδομάδα τις πρώτες πρωινές ώρες, έχει στη διάθεσή του όλους τους δεινοσαύρους και τους ξεσκονίζει με ένα φτερό και με ηλεκτρική σκούπα. Κάτι που δεν κάνει ποτέ, ωστόσο, είναι να αγγίζει τα οστά

Άρθρο: Χρήστος Μάγκος

Πηγή: www.dinfo.gr

Υποβολή απάντησης