Αγάπη είναι….

 Αγάπη είναι…

σκίτσο Νίκη Γ5

σκίτσο από τη Νίκη Τσακίρη Γ5

 

Αγάπη είναι ένα μοναδικό  συναίσθημα. Η αγάπη βρίσκεται τριγύρω σου. Ψάξε την και θα τη βρεις. Βρες το άτομο που σε κάνει να χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Το άτομο που σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Το άτομο που σε εμπνέει να δημιουργήσεις.

Πρόδρομος  Β6

Αγάπη είναι να κοιτάς τον άνθρωπό σου στα μάτια και μέσα τους να βλέπεις το άλλο σου μισό.

Μαριάνθη Β4

Αγάπη είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου, να σε επηρεάζει θετικά, να σε κοιτάει στα μάτια και να  λες ότι  βρήκες νόημα στη ζωή σου. Αγάπη είναι να θες να είσαι με τον άλλο όλη μέρα και όχι γιατί «πρέπει», αλλά γιατί το θες. Αγάπη είναι να αλλάζει η διάθεσή σου μόνο με μία «Καλημέρα».

Νικολέτα Β5

Αγάπη είναι το πιο όμορφο συναίσθημα του κόσμου. Όταν αγαπάς, σκέφτεσαι, νοιάζεσαι και θυσιάζεσαι για τον άλλον, χωρίς αντάλλαγμα. Η αγάπη είναι σίγουρα για τους γενναίους. Αυτούς που έχουν το θάρρος να ζήσουν δυνατά.

Ευαγγελία Γ6

σκιτσο νικολετα 1

σκίτσο από τη Νικολέτα Χουρίδου Γ5

 

Αγάπη είναι να αγαπάς έναν άνθρωπο με όλη σου την καρδιά. Να δίνεις τα πάντα και να μην περιμένεις τίποτα πίσω. Με μια ματιά να ηρεμείς, γιατί νιώθεις ασφάλεια.

Θεοδότα Β5

Αγάπη είναι ένα συναίσθημα το οποίο χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι στη ζωή τους. Είναι η σχέση που κρατάει ενωμένους τους ανθρώπους. Αγάπη είναι να κάνεις τα πάντα για το άτομο που αγαπάς χωρίς αντάλλαγμα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Το πιο σημαντικό αγαθό είναι η αγάπη και αν κάποιος δεν έχει αγαπήσει αληθινά και δεν έχει αγαπηθεί αληθινά τότε δεν έχει βρει ακόμη ένα από τα πιο σημαντικά νοήματα της ζωής. Θα χαρακτήριζα την αγάπη ως « η  ομορφιά της ζωής».

Αλέξανδρος Β1

Αγάπη είναι το συναίσθημα που καλύπτει τις ανάγκες όλων μας. Άμα δεν υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει και το ενδιαφέρον, καθώς γνωρίζουμε πως ένας άνθρωπος όταν αγαπάει υπομένει, επιμένει, παραμένει και περιμένει. Όταν αγαπάς δίνεις όλο σου τον εαυτό είτε η αγάπη είναι σε ερωτικό ή σε φιλικό επίπεδο. Βέβαια, η αγάπη  στις μέρες μας δεν υπάρχει σε μεγάλο βαθμό, καθώς έχει χαθεί και ο ρομαντισμός.

Μαρία Β5

Αγάπη είναι ένα συναίσθημα που είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο

Μένιος Α5

Αγάπη είναι να νοιάζεσαι για τον άλλο. Να χαίρεσαι με τη χαρά του, να λυπάσαι με τη λύπη του, να αγωνιάς με την αγωνία του. Να είσαι δίπλα του στα εύκολα και στα δύσκολα. Να τον βοηθάς να σηκωθεί κάθε φορά που πέφτει. Να δίνεις χωρίς να περιμένεις να πάρεις. Η αγάπη μπορεί να είναι σε φιλικό, ερωτικό ή οικογενειακό επίπεδο. Όταν βρίσκεσαι με ένα άτομο που το αγαπάς και σε αγαπάει, νιώθεις ο εαυτός σου, νιώθεις ασφαλής. Μπορεί να μην λέτε συχνά «Σ’αγαπάω», αρκεί να το δείχνετε ο ένας στον άλλο κάθε μέρα με ΠΡΑΞΕΙΣ.

Ιφιγένεια Β5

Η Αγάπη για μένα εκτός από τη ζωγραφική είναι ανύπαρκτη, γιατί την ψάχνω και δεν τη βρίσκω.

Ηλιανή Β5

Αγάπη είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορείς να περιγράψεις. Είναι να έχεις ένα άτομο που να νοιάζεται για εσένα, να σε κοιτάει στα μάτια και να μην σου λέει ψέματα, να μην έχετε μυστικά μεταξύ σας, να μπορείς να τον εμπιστευτείς. Μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις, να τον αποδεχτείς όπως είναι. Αν τον αγαπάς πραγματικά, να μην σε νοιάζει ό,τι και να πουν οι άλλοι.

Μαρία Β5

Η αγάπη είναι λίγο δύσκολο να τη βρεις πια, γιατί κανένας δεν ξέρει τι σημαίνει αληθινή αγάπη.

Μπρισέλντα Β5

Αγάπη είναι ένα συναίσθημα σημαντικό και το εκφράζουμε για κάποιον που θεωρούμε σημαντικό δίπλα μας.

Νίκος Α5

Αγάπη είναι ένα συναίσθημα που κάποιοι το έχουν για δικό τους συμφέρον. Είναι δύσκολο να βρεθεί αληθινή αγάπη αυτές τις μέρες.

Σοφια Β5

Αγάπη είναι χαρά, γιορτή!

Γιώργος Α5

Αγάπη είναι όταν όλα τα συναισθήματα χάνονται, μπερδεύονται και νιώθεις μια ηρεμία μέσα σου, ελπίδα, μια ζεστασιά, πάθος και αφοσίωση. Στην αγάπη δίνεις το 110% του εαυτού σου είτε είναι άνθρωπος είτε άθλημα είτε οτιδήποτε άλλο, αρκεί να νιώθεις ότι είσαι ο εαυτός σου. Στην αγάπη θα προσπαθήσεις, θα υπομείνεις, υποφέρεις από πολλές δυσκολίες αλλά πάντα θα έχεις ελπίδα.

Εβελίνα Γ6

Αγάπη είναι η σχέση που σε κρατά πολύ πιο κοντά σε ένα άτομο. Η σχέση που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και η αίσθηση ότι σε αγαπάνε. Αγάπη σημαίνει ότι έχεις ένα άτομο που νοιάζεται για σένα , ένα άτομο που θα είναι εκεί για εσένα.

Ανέστης Β2

Αγάπη είναι το πιο όμορφο συναίσθημα του κόσμου. Όταν αγαπάς σκέφτεσαι, θυσιάζεσαι και νοιάζεσαι για τον άλλο χωρίς αντάλλαγμα. Η αγάπη είναι σίγουρα για τους γενναίους. Αυτούς που έχουν το θάρρος να ζήσουν δυνατά.

Ευαγγελία Γ6

Αγάπη είναι το ποδήλατο, η αγαπημένη μου δραστηριότητα, τα καλοκαίρια στην Ασπροβάλτα.

Αποστόλης Α5

ελένη σκιτσο

σκίτσο από την Ελένη Τσομπάνη Γ5

 

Έρευνα – καταγραφή: Ιφιγένεια Γιουμουζίδου Β5 

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης