Top 10 things to do on a trip to London

Το Λονδίνο είναι μια εκπληκτική πόλη που κάθε χρόνο προσελκύει αμέτρητους ανθρώπους απ’όλο τον κόσμο.Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή μου,γνώρισα πολλά ενδιαφέροντα μέρη που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο δύσκολο επισκέπτη και θα ήθελα να τα αναφέρω στο άρθρο μου.

  • Big Ben

Με ύψος 96μ. ,big ben είναι το ψευδώνυμο για την μεγαλύτερη καμπάνα και το ρολόι στο βόρειο άκρο των ανακτόρων του Ουέστμνιστερ.Το μόνο πράγμα που έχω να πω γι’αυτό είναι ότι είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από κοντά και αξίζει σίγουρα  μια επίσκεψη.

Αποτέλεσμα εικόνας για big ben

  • Tower Bridge

Tower Bridge του Λονδίνου είναι ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Λονδίνου και είναι ένα εθνικό σύμβολο που σας κάνει να σκεφτείτε τις ομορφιές και την ιστορία του Λονδίνου. Η θέα από αυτό το πανέμορφο αξιοθέατο σου κόβει την ανάσα και σου δίνει την ευκαιρία να βγάλεις συγκλονιστικές φωτογραφίες.

  • Hyde Park
  • Το Λονδίνο έχει πολλά πάρκα με πολύ πράσινο τα οποία αξίζουν μια επίσκεψη.Εγώ συγκεκριμένα επισκέφτηκα το Hyde Park.Το πάρκο αυτό έχει τόσο πολύ πράσινο,που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό!Η ατμόσφαιρα που αποπνέει είναι ήρεμη και γαλήνια και είναι το κατάλληλο μέρος για μια χαλαρωτική βόλτα.
  • London Eye

Με ύψος 135μ.,η τεράστια ρόδα προσφέρει μία καταπληκτική θέα όλης της περιοχής του Λονδίνου.Η θέα από ψηλά είναι εξαιρετική και έχεις 20 ολόκληρα λεπτά να την απολαύσεις.Μέσα σε αυτό τον χρόνο έχεις την δυνατότητα να τραβήξεις εκπληκτικές φωτογραφίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για london eye

  • Μουσεία όπως Madame Tissauds και το μουσείο  Γεωφυσικής Ιστορίας

Με την επίσκεψή σας σε αυτά τα μουσεία,θα γνωρίσετε την ιστορία του Λονδίνου αλλά και άλλων πολιτισμών.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επίσκεψη αυτή αξίζει!

  • Εμπορικά κέντρα όπως τα  Harrods.
    Σε αυτά τα εμπορικά υπάρχει ότι μπορεί να χρειαστεί κάποιος.Παρ’όλα αυτά οι τιμές είναι αρκέτα υψηλές(στο συγκεκριμένο εμπορικό)αλλά η ποιότητα υπερνικάει τέτοιου είδους αρνητικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για harrods

  • Εστιατόρια και καφετέριες με φαγητό που αρμόζει στην κουλτούρα τους.

Αν και το φαγητό του Λονδίνου δεν είναι το ατού του,αξίζει να το δοκιμάσεις μόνο και μόνο για να γνωρίσεις και άλλα είδη φαγητού.Επίσης,έχει και εστιατόρια με φαγητό άλλων χωρών όπως ιταλικό το οποίο θεωρώ γευστικότατο.

  • Μετακίνηση με τα ΜΜΜ του Λονδίνου

Τα ΜΜΜ του Λονδίνου είναι κατά την γνώμη μου τα πιο εντυπωσιακά.Τα αγαπημένα μου είναι τα διώροφα λεωφορεία και το μετρό,λόγω του ότι ειναι ξεχωριστά και δεν υπάρχουν σε άλλη χώρα.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για μετρο λονδινου

  • Παρακολούθηση της Αλλαγής Φρουράς

Η εντυπωσιακή αλλαγή φρουράς του Λονδίνου αξίζει να παρακολουθηθεί διότι είναι άκρως εντυπωσιακή.Αυτό σημαίνει άλλη μια ευκαιρία για φωτογραφίες!

  • Αναμνηστικές φωτογραφίες και αγορά σουβενίρ

Σίγουρα αυτό το ταξίδι πρέπει να σας μείνει αξέχαστο.Για να το καταφέρετε αυτό πρέπει να τραβήξετε όσο πιο πολλές φωτογραφίες μπορείτε αλλά και να αγοράσετε σουβενίρ για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Έτσι σίγουρα αυτό το ιδιαίτερα συναρπαστικό ταξίδι θα σας μείνει αξέχαστο!

Δεν είναι και τόσο εύκολο να πας ταξίδι στο Λονδίνο καθώς πρέπει να διαθέτεις ελεύθερο χρόνο και ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό χρημάτων.Είμαι παγματικά χαρούμενη που είχα την δυνατότητα να επισκεφτώ αυτή την μαγευτική πόλη και θα σας την πρότεινα ανεπιφύλακτα ως προορισμό διακοπών οποιαδήποτε εποχή του χρόνου!

Οι γενικότερες πληροφορίες για τα αξιοθέατα αντλήθηκαν από το site της wikipedia

Δήμητρα Βέργου

 

Top