Ταξιδεύοντας στο απίθανο με τους «Άλφρεντ και Άγκαθα»

Ηλικία 9+        Συγγραφέας: Campoy Ana

                 Τι θα είχε συμβεί αν ο Άλφρεντ Χίτσκοκ και η Άγκαθα Κρίστι είχαν γνωριστεί στα παιδικά τους χρόνια; Σίγουρα θα είχαν λύσει τόσα πολλά μυστήρια και θα είχαν ζήσει ένα σωρό περιπέτειες μαζί! Δυστυχώς όμως αυτό το γεγονός δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, μέσα από τη σειρά βιβλίων «Άλφρεντ και Άγκαθα», μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία μας και μαζί με τους δύο ήρωές μας, που ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες, να περάσουμε αξέχαστες στιγμές και περιπέτειες!

                 Στον πρώτο τόμο αυτής της μοναδικής σειράς βιβλίων για παιδιά και μεγάλους, οι ήρωές μας θα βρεθούν αντιμέτωποι με την εξαφάνιση των κοσμημάτων Έλστερ. Ύστερα, μαζί με τον σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης της σκυλίτσας τους, της Μουρίτσας. Στην τρίτη τους περιπέτεια, θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν επιχειρηματία με ύπουλους σκοπούς και με ένα μυστηριώδες πακέτο, που δεν έπρεπε να ανοιχτεί. Στην επόμενη ιστορία, θα μπλεχτούν σε ένα ανατριχιαστικό μυστήριο στη Νέα Υόρκη και θα χρειαστεί να ρισκάρουν ακόμα και τη ζωή τους για την ασφάλεια των ηθοποιών ενός θιάσου. Στο πέμπτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς, μαζί με τον Μέγα μάγο Χουντίνι προσκαλούνται να προστατέψουν το διαμάντι Κοχινούρ, από έναν κακοποιό που κανείς δεν έχει δει ποτέ το πρόσωπό του.

          Μέσα από αυτή τη μοναδική σειρά μυθιστορημάτων της Ana Campoy, μαθαίνουμε για την ομαδικότητα και τη συνεργασία, μπαίνουμε στον ρόλο ενός πραγματικού ντετέκτιβ, αλλά περνάμε και αξέχαστες ώρες διασκέδασης! Εσείς, ακόμα να ζήσετε την περιπέτεια;

Ιουλία Σοκολάκη Α4

Screenshot_3

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης