Πρώτη φορά στα προημιτελικά του championsleague χωρίς Μέσι ή Ρονάλντο έπειτα από 16 χρόνια!

         Το βράδυ της Τρίτης 9/3 παρακολουθήσαμε τον σοκαριστικό αποκλεισμό της Γιούβε από τη μαχητική Πόρτο κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδηγήθηκε από πολύ νωρίς μαζί με την ομάδα του στην πόρτα της εξόδου. Την επόμενη μέρα είδαμε και το άλλο «goat» να συνθλίβεται από την εκπληκτική Παρί του Κιλιάν Εμπαπέ και να αποχαιρετά άκαρδα τον θεσμό. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο έπειτα από τη σεζόν 2004-05, κάτι που πιθανώς να σηματοδοτεί το τέλος της εποχής τους!

          Είναι γεγονός πως η θέση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει αρχίσει να ξεθωριάζει και ετοιμάζονται να παραδώσουν τα βασιλικά τους σκήπτρα στους επόμενους διαδόχους τους, που ακούνε στα ονόματα Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ.

Παρόλο που ο Αργεντίνος σούπερ σταρ μετράει στο ισπανικό πρωτάθλημα 23 γκολ και 8 ασίστ σε 28 αγώνες και είναι ο κορυφαίος σκόρερ μέχρι στιγμής, ενώ ο Ρονάλντο μετράει 23 γκολ και 2 ασίστ σε 27 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα και είναι το φαβορί για το χρυσό παπούτσι στην Ιταλία, οι επιδόσεις τους δεν μπορούν να συγκριθούν σε καμία περίπτωση με αυτές του παρελθόντος, ειδικά αφού έχουν πατήσει στα 33 και στα 36 χρόνια τους αντίστοιχα.

             Έτσι, λοιπόν, σιγά σιγά περνάμε σε μια άλλη εποχή χωρίς τα γνωστά «goats» που ξέραμε κι έχοντας στη θέση τους νεαρούς αστέρες που σπάνε το ένα ρεκόρ πίσω απ’ το άλλο,  γεμίζοντάς μας με πολλές και ευχάριστες φιλοδοξίες για το μέλλον του ποδοσφαίρου.                  «Ο βασιλεύς απέθανεν, ζήτω ο βασιλεύς!»

Τrapalinho

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης