Ανακύκλωση και Τέχνη / έξυπνες κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά

Μαριάννα Παναγοπούλου Β5

1) Έχετε μια αυγοθήκη και δεν ξέρετε τι να την κάνετε; Μια ωραία ιδέα θα ήταν να την μετατρέψετε σε κάποιο χρήσιμο κουτί για να οργανώνετε τα πράγματά σας. Παρακάτω υπάρχει μια εικόνα που δείχνει μια αυγοθήκη να έχει γίνει ένα πανέμορφο κουτί ραπτικής. Μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες και να φτιάξετε κάτι χρήσιμο συμβάλλοντας και στην ανακύκλωση!

Πηγή φωτογραφίας:

http://www.sinapantima.gr/?p=9653

2) Αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο σας δημιουργικά θα μπορούσατε να φτιάξετε πασχαλινά καλαθάκια από συσκευασίες γιαουρτιού και μερικά άλλα υλικά για την διακόσμηση. Επίσης, κατά τη γνώμη μου είναι μια σχετικά εύκολη χειροτεχνία που θα μπορούσε να την κατασκευάσει ο καθένας μας.

 

Πηγή φωτογραφίας:

https://tocafetismamas.gr/ftiaxnoume-pasxalina-kalathakia

3) Αυτή η κατασκευή πιστεύω πως είναι πολύ πρωτότυπη και σας παρακινεί να εκμεταλλευτείτε ακόμα και το κουτί της πίτσας για να φτιάξετε μια βάση για το λάπτοπ σας. Το αποτέλεσμα είναι μάλλον εντυπωσιακό!

 

Πηγή φωτογραφίας:

https://www.diaforetiko.gr/dite-20-apisteuta-exipnes-idees-gia-katapliktikes-chiropiites-kataskeves/

4) Έχουν μαζευτεί πολλές συσκευασίες από πατατάκια Pringles και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Αν έχετε τον χρόνο και την διάθεση για μια κατασκευή όπως η παρακάτω μπορείτε με αυτές τις συσκευασίες και ένα ακόμη καθημερινό υλικό που το έχουν οι περισσότεροι δηλαδή η κολλητική ταινία να δημιουργήσετε αυτό το καταπληκτικό τύμπανο!

 

Πηγή φωτογραφίας:

 https://www.thetaylor-house.com/upcycled-pringles-can-diy-drum/

 

5 Σχόλια

  1. Πραγματικά υπέροχη όλη η προσπάθεια κ το αποτέλεσμα. Πανέμορφες φωτογραφίες από μέρη λατρεμένα, πρωτότυπες ιδέες με πολυ καλλιτεχνική έμπνευση και χρήσιμες πληροφοριες κ ενημέρωση!!!! Χίλια μπράβο σε ολους κ όλες!!!!

Υποβολή απάντησης